Evrensekiz, Lüleburgaz'a fark attı

108 bin merkez nüfuslu Lüleburgaz okullarını geride bırakan 3 bin nüfuslu Evrensekiz Beldesi TEOG'da ilçe birincisi oldu.

Lüleburgaz Merkez'de bulunan okullara fark atan Evrensekiz Ortaokulu, 8. Sınıf öğrencilerinin katıldıkları 2. TEOG Sınavında Lüleburgaz birincisi oldu.100 öğrencinin 4 yanlış ile tamamladıkları sınav sonrasında Evrensekiz Ortaokulu, 75,94 ortalama ile büyük bir başarıya imza attı ve ilçe Birincisi olmayı başardı.
Lüleburgaz Kaymakamı Mustafa Kaya, TEOG Sınavlarında resmi okullar arasında Lüleburgaz birincisi olan Evrensekiz Ortaokulu öğretmenlerini başarı belgesi ile ödüllendirdi.
Lüleburgaz İlçe Milli Eğitim Müdürü Nedim Çetin ile Evrensekiz Okul Müdürü Salim Murat Dalgıç, Fen Bilimleri Öğretmeni Erhan Gürkan, Matematik Öğretmeni Aysel Demirel, Türkçe Öğretmenleri Ayşe Seven ile Gizem Kırantay Gökçe, İngilizce Öğretmenleri Gülay Yürüyen ve Gamze Uzala, Fen Bilimleri Öğretmeni Emine Zincidi ve Sosyal Bilimler Öğretmeni Mesut Yüksel'i makamında kabul eden Kaymakam Kaya, TEOG Sınavında başarılı olup Lüleburgaz Birincisi olan öğretmenleri kutladı. Başarı belgesi ile ödüllendirdi. Okulun yakaladığı başarıların sürmesini diledi.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Çetin ilk TEOG Sınavlarındaki başarıların ardından okulun ikinci sınavda da başarılı olarak başarılarının tesadüfi olmadığını kanıtladığını söyledi ve başta okul Müdürü olmak üzere başarıda pay sahibi olan öğretmenleri kutladı.
Evrensekiz Okulu'nun 75,94 ortalama yakalayıp Lüleburgaz Birincisi olduğunu ve 100 öğrencinin 4 yanlışı olduğunu söyledi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol