Evet babacım burası KÖY, Onlarda çim biçme makinesi DEĞİL, AT

"Burası KÖY MÜ?" Derken karşısındaki manzarayı işaret eden, Üniversitemizde eğitim gören bir öğrencinin KEP atma törenine gelen Babasına, "Onlar AT Değil, Çim Biçme Makineleri" diyen, ilimize 4 yıl eğitim hayatı sonrası veda eden kız öğrenci anlattıkları ile hem güldürdü hemde düşündürdü. "Bu durum, Kırklareli'nin ulusal ve uluslararası alanda üzerinin karalayarak reklâmının yapılmasıdır." Sözleri ise Kırklareli'den geçerken söylenen sıradan bir cümle olma yolunda iddiasını sürdürdü

Kırklareli Üniversitesinden haziran ayının hemen başında mezun olarak KEP atan ve 2533 öğrenci arasına ismini yazdıran bir öğrenci, Kırklareli'den ayrılırken çektiği bir fotoğrafı ÖNADIM MEDYA GRUBU'na göndererek, kendisini almaya gelen babası ile arasında geçen, konu ile ilgili konuşmayıda iletti.

"Kırklareli'de dört yıl kaldım. Çok uzun bir zaman. Kırklareli'ni seviyorum. Gönderdiğim fotoğraf ve bilgileri nasıl değerlendireceğiniz konusunda bir fikrim yok ama, ismimin saklı kalmasını talep ediyorum." İfadeleri ile gönderdiği metinde Babası ile geçen ilginç konuşma ve ona göre Kırklareli'nin yeni çim biçme makinelerinin fotoğrafı vardı.
ONLAR AT DEĞİL
ÇİM BİÇME MAKİNELERİ
Sokak Hayvanları, Kapalı pazaryeri, Trafik, alt yapı, içme suyu gibi bir çok konu arasında pekte ilgilenilmeyen manzaralar arasında yer alan BAŞI BOŞ AT manzaraları ile karşı karşıya kalan ANTAŞYALI baba ile Kırklareli Üniversitesinden mezun olarak ayrılan Kızının Kırklareli'den ayrılırkenki konuşması;
BABA ( A.D.T)
"Burası Köy mü? Bu ne rezillik. Türkiye'nin Avrupa'ya açıklan kapısında bu nasıl görüntü."
KIZ (Ç.T)
"Çöplerini Kargalara Toplatan Kırklareli Belediye Başkanlığı, Oruç Günlerinin Uzun ve sıcaklık değerlerinin yukarılarda olması nedeni ile çim biçme makinelerini dünya standartlarının üzerine çıkarttı. İnsansız çim biçme makineleri önce çimlerin ve yabancı otların temizleneceği yere götürülüyor. AT görünümündeki çim biçme makineleri daha sonra çimleri ağızlarına monte edilen bıçaklarla kısaltıyor."
ÖNADIM MEDYA GRUBU olarak, Balkanlar üzerinden Kırklareli'ne 300 binden fazla yıl içerisinde gelen turistler ve Kırklareli'ne günü birlik, sezonluk yada belli bir süreliğine gelen başka kentlilerimizden bu tür görsellerle sizleri misafir ettiğimiz, karşıladığımız için ÖZÜR DİLİYORUZ.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol