Esra ve Deha dünya evine girdi

Pandemi kısıtlamaları sonrasında Kırklareli’nde düğün sezonu da açıldı. Bu kapsamda Esra ve Deha 3 Temmuz Cuma akşamı muhteşem bir düğün ile hayatlarını birleştirdiler…

COVİD 19 pandemisi dolayısıyla gerçekleşen kısıtlamaların ardından Kırklareli’nde dört gözle beklenen düğün sezonu açıldı. Büyük bir sabırsızlıkla bu günlerin hayalini kuran gelin ve damatlar, muratlarına ermeye başladı.
İşte yasakların ardından ilimizde gerçekleşen ilk düğünlerden biri de Esra ve Deha’nın düğünü oldu. Önceki dönem AK Parti Kırklareli İl Yönetim Kurulu üyesi Hayati Gürer ve eşi Aslı Gürer’ın kızları Esra, yaşamını Füsun Nurcan ve Gazanfer Ünal çiftinin oğulları dega ile birleştirdi.
3 Temmuz Cumartesi günü akşamı Leylandi Kır Düğün salonunda gerçekleşen, bu mutlu geceye, çiftin aileleri, akrabaları, yakınları, dostları ve tüm sevenleri iştirak ettiler. Düğüne Ak Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, İl Başkanı Alper Çiler ve Merkez İlçe Başkanı Can Cafer Toklucu da katılarak, çifti tebrik eden isimler arasında yer aldı. Mutlu gecenin başında alkışlar arasında sahneye çıkan çift ilk danslarını gerçekleştirdiler. Mutlulukları ve heyecanları gözlerinden okunan Esra ve Deha, daha sonra davetlilerin çam sakızı, çoban armağanı hediyelerini kabul ettiler. Takı merasimin sonrasında ise gecede hareketli saatler başladı. Oyun havaları eşliğinde bu anlamlı geceyi kutlayan mutlu çift ve davetliler, unutulmaz bir düğün gecesi yaşadılar.Önadım Gazetesi olarak bizler de Esra ve Deha’yı tebrik ediyor, bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz. (F.Kurtbayram)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol