Eski ve yeni Partililer Kucaklaştı

AK Parti Kırklareli İl Teşkilatının   Bayramlaşması Ramazan'ın ilk günü İstasyon Caddesi’nde yapıldı

AK Parti'de Bayramlaşma Ramazan bayramının ilk günü saat 11,30'da gerçekleştirildi. AK Parti Kırklareli Milletvekili Hamdi Irmak, AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler ile AK Parti 24'ncü dönem Milletvekili Şenol Gürşan ve yönetim kurulunun tüm üyeleri ile gençlik ve kadın kollarının katıldıkları bayramlaşmaya eski ve yeni yönetimlerden isimlerde iştirakleri ile dikkat çekti. 

AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler, Ramazan'ın birleştirici ve bütünleştirici gücüne atıfta bulunarak, "İslam dünyası ve insanlık için büyük önem arz eden Ramazan ayını yolcu edip, Bayram'a çıktık. Tüm İnsanoğlunun, tüm inanların, tüm Ülke insanının ve Kırklarelili vatandaşlar ile AK Partililerin Ramazan bayramını kutluyorum." Dedi.
AK Parti Kırklareli Milletvekili Hamdi Irmak ise yaptığı konuşmasında, tüm partililerin, tüm Kırklarelililerin, tüm islam aleminin Ramazan bayramını kutlayarak, barış, sağlık ve huzur dileklerini ekledi.

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. Malesef çok cılız çalışmalar yapıyorsunuz ve rehavet içindesiniz. Biz bu kadarız Kırklarelinde der gibi rehavet içinde bir anlayış içindesiniz.