Eski hastane yine Kırklareli halkının sağlığına hizmet edecek

Yeni Devlet Hastanesi’nin yapılmasının ardından atıl duruma düşen eski Kırklareli Devlet  Hastanesi’nin akıbeti netleşmeye başladı. Dün eski hastane binası blokları ve arazisini inceleyen Kırklareli Valisi Osman Bilgin, arazinin hızla sağlık tesisi yapılması için talimat verdi.

Yeni Devlet Hastanesi’nin yapılmasının ardından atıl duruma düşen eski Kırklareli Devlet Hastanesi’nin akıbeti netleşmeye başladı. Dün eski hastane binası blokları ve arazisini inceleyen Kırklareli Valisi Osman Bilgin, arazinin hızla sağlık tesisi yapılması için talimat verdi.
Eski Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu döneminde temeli atılan 250 Yataklı Yeni Kırklareli Devlet Hastanesi’nin yapımının tamamlanarak eski hastanenin buraya taşınmasının ardından eski hastane binası blokları ve arazisi atıl duruma düşmüştü.
Bir süredir bu durumda bekleyen eski hastane binası ve arazinin durumu netlik kazandı. Dün Kırklareli İl Sağlık Müdürü Dr. Çiğdem Cerit ve doktorlar ile bölgeye giden Kırklareli Valisi Osman Bilgin, incelemelerde bulundu
. Bilgin, hastanenin A ve B blokları ile arazisinde yaptığı inceleme ve aldığı bilgilerin ardından atıl durumda olan binaların yıkılarak yerine Kırklareli halkının hizmetine sunulmak üzere ivedilikle sağlık kompleksi yapılması talimatını verdi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol