Eski Kültür ve Turizm Bakanı’ndan Kırklareli çıkarması

Eski Kültür ve Turizm Bakanı, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal dün ilimizdeydi. Kırklareli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği’nin, Hayvan Hastanesi açılışına katılan Ünal, daha sonra Kavaklı Belediye Başkanı Güray Koşdemir’i ziyaret etti. Partililerle ve vatandaşlarla da bir araya gelen Ünal, Kırklareli Valisi Esengül Civelek’i de makamında ziyaret etti…

Eski Kültür ve Turizm Bakanı, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili dün Kırklareli’ndeydi.İlk olarak saat 13.00’de Kırklareli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği’nin, Hayvan Hastanesi açılışına katılan Ünal, daha sonra Kavaklı Belediye Başkanı Güray Koşdemir’in konuğu oldu.
Ünal’a AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, İl Başkanı Alper Çiler ve çok sayıda partili eşlik etti.

Koşdemir; “Beldemize olan bu ikinci ziyaretiniz bizleri mutlu etti Sayın Bakanım. Bizler söz verdiğimiz gibi çok çalıştık ve Kavaklı Belediyesi’ni CHP’den aldık. O günden bugüne pek çok çalışmaya imza attık. Kendi yağımızla kavrulmaya çalışıyoruz, eksiklerimiz var elbette. Onları da sizlerin desteğiyle gidermek istiyoruz” dedi.
AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal ise Başkan Koşdemir’i kutlayarak çalışmalarında başarılar diledi. Daha sonra parti binasında partililerle bir araya gelen Ünal, referandum süreci ile ilgili basına kapalı parti içi açıklamalarda bulundu.
Ardından Kırklareli Valisi Esengül Civelek’i makamında ziyaret eden Ünal, esnaf ziyaretinin ardından ilimizden ayrıldı...

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol