Erol Özkan Türkiye Ziraat Mühendisliği Kongresine katıldı

Ziraat Mühendisleri Odası Kırklareli Şube Başkanı Erol Özkan, 9’cusu düzenlenen Türkiye Ziraat Mühendisliği Kongresine katılım gösterdi. Çankaya Belediyesi Çağdaş Sanatlar Merkezinde 300’den fazla bilim insanının katıldığı etkinlik 5 gün boyunca sürdü. Kongreye ilişkin açıklamada bulunan Erol Özkan, “ülke tarımının adeta her yönüyle fotoğrafı çekilmiştir” dedi.

TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası tarafından beş yılda bir düzenlenen Türkiye Ziraat Mühendisliği Kongresi, 13-17 Ocak tarihleri arasında gerçekleştirildi. 5 gün süren etkinliğe Ziraat Mühendisleri Odası Kırklareli Şube Başkanı Erol Özkan da katılım sağladı. Özkan, kongreye dair açıklamarda bulundu.
“Tüm emeği geçenleri
gerçekten
içtenlikle kutlamak gerekir”
Erol Özkan açıklamasında; “TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası tarafından beş yılda bir düzenlenen Türkiye Ziraat Mühendisliği Kongresinin IX.su 13-17 Ocak 2020 tarihleri arasında Ankara'da düzenlenmiştir. Çankaya Belediyesi Çağdaş Sanatlar Merkezinde gerçekleşen kongrede, 300'den fazla bilim insanının katkısı ile ve onlarca ekip halinde yapılan çalışmalarla hazırlanan Ziraat Mühendisliği meslek alanı ile ilgili çok sayıda sunum beş gün boyunca gerçekleştirilip, Diğer deyişle ülke tarımının adeta her yönüyle fotoğrafı çekilmiş olmaktadır ve aynı zamanda her sektör bazında geleceğe dönük projeksiyonlar da verilmeye çalışılmaktadır.
Tüm emeği geçenleri gerçekten içtenlikle kutlamak gerekir” dedi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol