Erkan Gökçen Önadim Medya Grubu'na veda etti

Yaklasik 3 buçuk yildir bünyemizde çalismakta olan Erkan Gökçen, Önadim Medya Grubu'na veda etti.
2008 yilinin sonlarina dogru aramiza katilan Gökçen, gazetelerimizin muhabirliginin yani sira, Kirklar TV'de de çesitli röportajlara imza atti.
Kirklareli'ndeki politik ve güncel olaylari yakindan takip eden Gökçen, haberlerinin yani sira, Trakya'yi yakindan ilgilendiren yazi dizileri ve özel röportajlariyla da gündemin nabzini tutmaya çalisti. Basta yerel yönetimler olmak üzere; akademik isimler, politikacilar ve farkli konularda ilimizde ön plana çikan isimlerle yaptigi görüsmeleri kendi süzgecinden geçiren Gökçen, sivil toplum kuruluslariyla da yakin temas halindeydi. 
Erkan Gökçen, geçtigimiz hafta Önadim Medya Grubu'na veda ederek, Kirklareli Adliyesi'nde görev almaya basladi. Kendisine yayinlarimiza sundugu katkilardan dolayi tesekkür ediyor, yeni is hayatinda basarilar diliyoruz.

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. geri dön be kardeşim

  2. Kırklareli halkı 14 Ocak 2016 Perşembe 13:35:24

    erkan gökçen'i yeniden yerel basında görmek istiyoruz

  3. Kırklareli Sever kişiler gurbetteki Kırklarelililer 11 Mayıs 2016 Çarşamba 14:29:59

    Sevgili Admin ve saygıdeger Önadım Medya Grubu yöneticisi: Yerel medya çağın ve şartların gerektirdiği unsurların izinden giderek ayakta kalma mücadelesi vermek zorundadır. Kim ne söylerse söylesin kim ne yorum yaparsa yapsın gereklilikleri yaşamsal realiteler ile eşdeğer tutmak asla gözardı edilemez. Hele ki bir taşra gazetesini yönetme mücadelesi içerisindeyseniz çabalarınız her zaman takdire şayandır. Her zaman desteklenmesi elzemdir. Bu çabalar ışığında bir gazeteyi gazete yapan ortaya çıkan güzel ürünlerdir. O ürünü yapma gayreti içinde olan ekip üyeleridir. Habere konu olan arkadaşımız sayın Gökçen'de medya grubunuzda belli bir süre hizmet vermiş bir isimdir. Gökçen'in yerel dünyada yarattığı olgular beklentiler ve imza attığı çalışmalar gazetenize fayda sağladığı gibi topluma da katkı sunma anlamında başarılı olmuştur. Tıpkı Gökçen gibi diğer ekip üyeleriyle de gazeteleriniz beğenilmekte beklenilmektedir. Şartlar ve güncel durum nedir bilemiyoruz ama takip ettiğimiz kadarıyla kadronuzdaGökçen artık yer almamaktadır. Kadronuzun omurgasını oluşturan önemli isimlerin her zaman orada kalıcı olmaları okuyucu olarak bizim de temennimizdir. Söz gelimi; ismini şu an sayamayacağımız muhabir arkadaşlardan diğer tüm çalışanlara H. Murat Taner e Ferdi Kurtbayram a gurubun en üst düzey yöneticisine kadar bu kadro Kırklareli için bir şanstır. Ve Gökçen'in de bu kadroda yer almaya devam etmesini ummaktayız. Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz. Önadım Medya Grubu tüm çalışanlarıyla bizim için budur ve böyle olmaya devam edecektir. Saygılarımızla..

  4. kardeşim noldu yine gitmişsin. sen bizimle dalga mı geçiyorsun

  5. Yahu adam adliyede kadrolu işe girmiş. Ne demek "dön be adam" ? Hayırlısı olsun de geç !

  6. dön diyenlere diyene cevap 28 Şubat 2023 Salı 11:49:44

    2020 yılında yaptığın yorumda adam adliyede kadrolu işe girmiş demişsin. Adam adliyede yok. Buna cevabın nedir arrrkadaşım.