Eriklerspor Kulüp Başkanı Mesut Akgül; “Sponsor bulamazsak bu sezon lige katılamayacağız”

Kırklareli’nde 1. Amatör Lig’de mücadele veren Eriklerspor, maddi imkansızlıklarla mücadele ediyor. Kulüp Başkanı Mesut Akgül gazetemize yaptığı açıklamada, bu sezon takımlarına bir sponsor bulamaları halinde, lige katılamayacaklarını üzülerek ifade etti. Akgül yaptığı açıklamada; “Geçtiğimiz yıl rakiplere nazaran ligdeki durumumuz çok çok iyiydi. Ancak bizim maddi olanaklarımız çok kısıtlı. Herkesin “düşer” dediği Eriklerspor 6 sezondur ligde tutunmaya devam ediyor. Fakat ülkemizin içerisinde bulunduğu ekonomik durumu da göz önünde bulundurursak, maliyetler çok arttı. Özellikle deplasman maçlarına ulaşım maliyetlerini kulübümüz artık kendi kendine karşılayamaz noktasına geldi. Sadece bu değil, yeme içme dahil pek çok maliyetimiz var. Köy takımıyız. Bugüne kadar kendi bireysel çabalarımız ile bir yerlere gelmeye çalıştık. Bizim futbolcularımızın hepsi para almadan sahaya çıkan oyuncular” dedi.
Geçtiğimiz sezon düzenlenen destek gecesi sayesinde, rahat bir nefes aldıklarını belirten Akgül şöyle devam etti; “Bilindiği gibi geçtiğimiz sezon bir oyuncumuz çok ciddi bir sakatlık yaşamış, bacağı kırılmıştı. Hem oyuncumuza, hem de kulübümüze destek amaçlı bir yemek düzenlemiştik. Gerçekleştirdiğimiz bu destek gecemiz sayesinde kulübümüzün ihtiyaçları karşılandı. Yine gelirin bir kısmını sakatlanan oyuncumuza destek amaçlı sunduk. Bu geceden elde ettiğimiz gelir sayesinde sezonu kapatabildik” dedi. 
Akgül sözlerin şöyle tamamladı; “Eylül ortasında ligler başlayacak. Oynanacak maçların yarısından fazlası deplasmanda oynanacak. O yüzden bu yıl eğer destek, sponsor bulamazsak, lige katılamayacağız. Özellikle bu konuya meraklı maddi, manevi tüm desteklere açığız.” (F.Kurtbayram)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol