Ergin Spor Kulübü Balkan Şampiyonasına hazırlanıyor

Bölgenin en çok bilinen ve Kırklarelili vatandaşlar tarafından büyük ilgi gören Taekwondo sporu, başarılarla ilimizi gururlandırmaya devam ediyor. Kırklareli'nden en küçüğünden en büyüğüne birçok sporcunun içerisinde bulunduğu Taekwondo sporu Kırklareli'nde bulunan kulüplerin göstermiş olduğu çabalar sonucu oldukça takdir edilen bir spor haline geldi.

Türkiye Şampiyonlukları bulunan Ergin Spor Kulübü şu günlerde uluslar arası maçların heyecanında. Ergin Spor Kulübü'nün başarılı sporcuları Rümeysa Nur Ergin ve Hilal Kaya için 11 - 12 Kasım 2017 tarihleri arasında Edirne’de yapılacak olan Taekwondo Balkan Şampiyonası'nda boy göstermesi amacıyla Milli Takım'dan davetiye geldi. Ülkemizi ve ilimizi temsil etme şansı tanınan Rümeysa Nur Ergin ve Hilal Kaya ise bu imkanların gurur verici bir durum olduğunu ifade ettiler. "Türkiye çapında dereceler elde ettik. Şimdi ise ülkemi ve bayrağımı temsil etmek için 11 - 12 Kasım 2017 tarihlerinde Edirne’de düzenlenecek olan Balkan Şampiyonası'na Milli Takım'la katılacağımız için çok mutluyuz” dediler.
Ergin “Ülkem için ben hazırım”
Ülkesi için hazır olduğunu belirten başarılı taekwondocu Rümeysa Nur Ergin “Ben Ülkem için her daim hazırım. Ülkemi ve bayrağımı başarı ile temsil etmek istiyorum. Bunu başarmak için çok çalıştım ve çalışıyorum. Madalya ile dönmek için tatamiye çıkacağım. Bana güvenen ve destek olan herkese madalya alarak teşekkür etmek istiyorum. Çalışmalarıma araklıksız devam ediyorum. Kırklareli halkına desteğinden dolayı sonsuz teşekkürler" dedi.
Kaya “Şehrime Madalya ile döneceğim”
Çalışmalarına devam ettiğini belirten Hilal Kaya “ Çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Arkadaşımın da dediği gibi şehrimize madalyalar ile döneceğiz. Ülkemi Allah’ın izni ile en iyi şekilde temsil edeceğim. Desteğini bizden esirgemeyen Kırklareli Halkına teşekkür ediyorum” dedi.
“Ciddiyetimizi kaybetmeden
ilerliyoruz”
“Taekwondo ile vatandaşlarımıza hizmet etmek adına hedeflerimiz doğrultusunda emin adımlarla ilerliyoruz” diyen Ergin Spor Kulüp Başkanı Gökhan Yeşil, kazandıkları başarılarla gündemde kalarak büyümeye ve gelişmeye devam ettiklerini açıkladı. Yeşil “Doğru bildiğimizi söyleyerek, karakterimiz ve kişiliğimizden ödün vermeyerek ve en önemlisi işimize olan saygımızı ve ciddiyetimizi kaybetmeden yolumuza devam ediyoruz. Sporcularımızın çalışma arzusu ve hırsı bizleri umutlandırıyor. Planlı ve programlı çalışma ile ortaya koyduğumuz performans ve başarı göz ardı edilemez. Kırklareli olarak gece gündüz çalışa, ulusal ve uluslar arası arenada bizleri temsil eden çocuklarımızın gayretini ve başarısını takdir etmeliyiz. Kısa zamanda çok daha iyi olacağız ve Kırklareli'ne ve ülkemize çok sayıda başarı ve madalya kazandıracağız” dedi.
“Çok çalışarak şampiyonluğa oynuyoruz"
Yapılacak olan Balkan Şampiyonası hakkında açıklama yapan Taekwondo Antrenörü Savaş Ergin ise başarılarını sürekli hale getirerek aynı başarıları sürdürmek istediklerini dile getirdi. Ergin “Aynı başarıyı sürdürmek en büyük hedefimizdi. Sporcularımız Rümeysa Nur Ergin ve Hilal Kaya Milli Takıma davet edilerek ülkemizi temsil etme şansını yakaladı. Bizler daha çok çalışarak Avrupa ve Dünya Şampiyonu çıkarabilmek adına mücadele veriyoruz. Hiçbir zaman dönüp arkamıza bakmadan yeni hedefler doğrultusunda da çalışmalarımıza devam ediyoruz. Rümeysa Nur Ergin ve Hilal Kaya katılacağı Balkan Şampiyonası'nda başarılı olacağına ve bizleri en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyorum" dedi.
“Onlara güvenimiz tam”
Kırklareli Ergin Spor Kulübü Antrenörü İlker Aslantaş, sporcusuna güvendiğini, yeni bir başarının Kırklareli’ne getirilmesi adına sporcusunun elinden geleni yapacağını ve son gücüne kadar mücadele edeceğini belirterek Aslantaş “Başarılarımız arttıkça daha çok çalışmamız gerektiğini biliyoruz. Ülkemiz Taekwondosu Dünya Şampiyonaları'ndan madalyalar kazanabiliyorsa bunda bizlerinde payı olduğu unutulmamalı. Biz yukarısını ne kadar çok zorlarsak başarı çıtası o kadar yükselecektir. Sporcularımın Milli Takım Seçmeleri'ne katılmaları takımız sporcularını olumlu yönde etkilemektedir. Umut ediyorum ki bu sayı ilerideki yıllarda daha da artacaktır. Kırklareli’nde büyük başarıların elde edildiği bir çatının altındayız. Kırklareli’ni sportif başarılarla en güzel şekilde temsil etmeye çalışıyoruz. Her ne olursa olsun söz konusu Milli Takım olunca sporcularım her zamankinden daha fazla fedakârlık yapmak zorundalar. Çünkü burada tüm Türk Milletini temsil edecekler. Onlar bu bilinçle seçmelere hazırlanıyorlar. İnşallah önümüzde ki Milli Takım seçmelerinde de sporcumuz Sümeyye Nur Ergin, elinden gelenin en iyisini yaparak bizleri gururlandıracaktır. Ona bu yolda güvenimiz tam” dedi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol