Ergin Kalınoğlu'nun kitabı çıktı

Çorlu'da yaşayan Kırklareli kökenli iş ve kültür adamı Ergin Kalınoğlu'nun "Suya Yazdım, Tutmaz Dediler. Ya; Buz Tutarsa." adını taşıyan kitabı çıktı.

Herkesin okuyup anlayabileceği düzeyde yazılmış, adı ve içeriği ile ilginç bir kompozisyon oluşturan 180 sayfalık kitap bütün kitapevlerindeki raflarda yerini aldı. Başarılı bir mühendis ve gazeteci yazar olan Ergin Kalınoğlu entellektüel düzeyde bir kültür adamı olarak tanınıyor. Kallınoğlu kitabıb arka kapağından okuyucuya şöyle seleniyor;
"Yirmi yılı aşkın TRAKYA 2000 gazetesinde onlarca yazı yazdım. Bu çok sayıda yazıdan sadece çok azını sizlere sunuyorum. Bu kitapta suya yazanları değil, suya yazıp ta tutmayacağı söylenmesine karşılık inatla direnenleri, savaşanları anlatmaya çalıştım. Hedef asla başarı ya da başarısızlık değildi. Hedef iz bırakmaktı, imkansız olsa bile suya buz tutturmak için inatla direnmekti. Bu kitapta farklı bakış açılarıyla anlatmaya çalıştığım kişi ve olaylar da bende yaşamım boyunca iz bırakanlardı. Onları benim gözümle gördünüz. Şimdi, bu son söze geldiğinizde yüzünüzde tatlı bir tebessüm oluşturabildiysem su buz tutmuş demektir."

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol