Erdem “Hatanın Telafisi Yok”

Kırklarelispor Kulübü Teknik Direktörü Bilgin Erdem Eskişehirspor maçı sonrasında açıklamalarda bulundu.
Aldıkları galibiyetin son derece önemli olduğunu belirten Erdem ancak buna rağmen eksikliklerini görmezden gelinmeyeceğini söyledi.

Maçın zorlu geçeceğini biliyorduk diyen Bilgin Erdem rakibimizin genç oluşu ve çok koşması istediklerimizi yapmamıza engel oldu dedi.
Birçok gol fırsatı yakaladıklarını ancak bunları değerlendiremeyince yedikleri goller sonrasında sıkıntı yaşadıklarını söyleyen Kırklarelispor Teknik Direktörü Bilgin Erdem: “Futbol hatalar oyunu. Futbolda yakaladığın fırsatları değerlendiremediğin takdirde bunun bedelini bazen ağır ödeyebiliyorsunuz. Çok şükür ki rakibimizin yaptığı son hatayı iyi değerlendirip maçtan galibiyetle ayrıldık. Aslında bizim oyunumuzdaki en büyük sıkıntı henüz galibiyetle tanışmamış olmaktı. Bunun stresi oyun şeklimizi etkiliyordu. Ligin ilk iki haftasında mağlubiyet alınca özgüven kaybı yaşadık. Umuyorum ve buna inanıyorum bu haftadan itibaren taşlar yerine oturacak. Çünkü aldığımız bu galibiyet özgüvenimizi de yerine getirecek. Futbolcu kardeşlerime olan güvenim tam. Eskişehirspor maçını geride bıraktık. Şimdi Karacabey maçına odaklanmalıyız. Rakibimizin durumu bizi alakadar etmiyor. Henüz puan alamadılar aslında bu durum bizim geçtiğimiz hafta yaşadığımızla eş değer. Hedefimiz maça iyi odaklanıp puan ya da puanlar almak olacaktır. Ben bunu başaracak bir oyunu ortaya koyacağımıza inanıyorum. Yeter ki rakibimizden fazla mücadele edelim ve koşalım. Bu hafta sonu galip gelerek seriyi sürdürmek istiyoruz. İstediğimiz yerlere gelmek için kazanmak zorundayız. Futbol da istikrarlı olmak çok önemli” dedi. (E.Baycan)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol