Erdem; "Bizim için önemli bir maç ve kesinlikle kazanmak istiyoruz"

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta 33. hafta mücadelesinde konuk olacağı Göztepe maçının hazırlıklarını tüm hızıyla sürdüren temsilcimiz Kırklarelispor'da, moraller yüksek. Kırklarelispor Teknik Direktörü Bilgin Erdem, takımın moral-motivasyon noktasında oldukça iyi yerde olduğunu, Ankaragücü karşısında alınan galibiyetin herkese yaradığını belirtti. Erdem, "Ankaragücü maçını kazanmaktan başka bir düşüncemiz yoktu. Çıktık, alnımızın akıyla oynadık ve zorlu bir rakip karşısında 3 puan çıkarmayı başardık. Bu da tüm takımın moralinin yükselmesine, keyiflerin en üst seviyeye çıkmasına sebep oldu. Göztepe maçının hazırlıklarına da bu moral ve motivasyonla başladık. Hedefimiz Göztepe karşısında mutlak suretle galip ayrılmak. Çünkü bu sezon puan cetvelinde ilk 11 sıraya girmeyi başaran takımlar, önümüzdeki yıl Ziraat Türkiye Kupası'nda Seri Başı olma hakkını elde edecekler" dedi

Bu sezon özellikle ikinci yarıda yakaladığı çıkışla birlikte ligde kalmayı garantileyen 2. Lig temsilcimiz Kırklarelispor, 33. hafta mücadelesinde konuk olacağı Göztepe maçının hazırlıklarına Salı günü yaptığı antrenmanla birlikte start verdi.
Dün yaptığı antrenmanla da çalışmalarını sürdüren yeşil beyazlı ekip, saat 14.45 itibariyle Vali Mustafa Yaman Spor Tesisleri'nde bu haftanın ikinci antrenmanının startını verdi. Antrenmanın ardından bir açıklama yapan Kırklarelispor Teknik Direktörü Bilgin Erdem, Göztepe deplasmanın çalışmalarına ara vermeden devam ettiklerini, rehavete kapılmadan bu maça da 3 puan için çıkacaklarını kaydetti. Erdem, "Bizler bu günlere elimizdekinin değerini bilerek geldik. Bulunduğumuz konum ligde kalmamızın garanti olduğunu gösterse de bizler yine Göztepe maçına galibiyet için çıkacağız. Hiçbir şekilde rehavete kapılmadan, elimizden gelen en iyi mücadeleyi sergileyeceğiz" dedi.
"En kritik maçımızı en iyi şekilde atlattık"
Kırklarelispor Teknik Direktörü Bilgin Erdem, geçtiğimiz haftasonu oynadığı Ankaragücü maçında futbolcuların sergilediği mücadeleden oldukça memnun olduklarını dile getirerek; "Takımda A kişi, B kişi diye ayırmak imkansız.
Herkes yapması gerekenin iki kat fazlasını yaparak, bu güzel günlerin gelmesine katkı sağladı. Ankaragücü maçı Kırklarelispor'un bu sezonki kader maçlarından bir tanesiydi. Önümüzdeki iki hafta derin bir nefes alabilmek, düşme tehlikesini hissetmemek adına bu maçı kazanmamız gerekiyordu. Futbolcularım yapmaları gereken her şeyi yaptılar ve canlarını dişlerine takarak mücadele ettiler. Bu da bize galibiyeti getirdi. Ben kendilerine bir kez daha teşekkür ediyorum" diyen Erdem, taraftarın da bu galibiyetteki payının büyük olduğuna dikkat çekerek; "Bizlerin gerçekten yanında olan, Kırklarelispor'u canı gönülden seven insanlar, Ankaragücü maçında bizleri yalnız bırakmadılar.
Onların sahada mücadele eden futbolcularımıza verdikleri manevi destek, maçın kaderinin değişmesine ve bizim üstünlüğümüzün maç boyu sürmesini sağladı. Akabinde bulduğumuz fırsatları değerlendirerek, Ankaragücü gibi zorlu bir rakibi tek golle geçip hanemize 3 puanı yazdırdık. Kırklarelispor taraftarının, yanımızda olan Kırklareli halkının hakkını ödeyemeyiz. Bu yüzden onlara yürekten teşekkür ediyorum kulübümüz adına.
Dört sezondur üst üste bu ligde mücadele ederek, Kırklarelimizi en iyi şekilde temsil ettik. İnşallah beşinci sezonumuzda da yine aynı coşku ve heyecanla mücadele ederek, bu unvanı elimizden bırakmayacağız" diye ifade etti.
"Göztepe maçının ayrı bir önemi var"
Sözlerine son vermeden önce Göztepe maçının ayrı bir önemi olduğuna dikkat çeken Erdem, "Bu sezon puan cetvelinde ilk 11 sıraya girmeyi başaran takımlar, önümüzdeki yıl Ziraat Türkiye Kupasında Seri Başı olma hakkını elde edecekler. Ligdeki konum itibariyle de buna yakın olan takımlardan bir tanesiyiz. Rakiplerimizle aramızdaki puan farkı, Göztepe maçını daha da önemli kılıyor bizim için. Dolayısıyla bu hafta oynayacağımız Göztepe maçında elimizden gelen her şeyi fazlasıyla yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Hedefimiz Göztepe maçında da mutlak galibiyet olacak. İnşallah bu sezonu ilk 11'de tamamlayarak önümüzdeki yıl Ziraat Türkiye Kupası'nda Seri Başı olma şansını elde ederiz" şeklinde sözlerini sonlandırdı.

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. helal olsun size trakyanın gururusunuz