Erdal ve Mekiya mutluluğa “Evet” dediler

Dün gerçekleşen nikah töreni ile Erdal Varlı hayatını Mekiya Sarsılmaz ile birleştirdi. Nikahın şahitliğini Önadım Medya Grubu Genel Yayın Koordinatörü Tülin Öznur Tamtürk ve damadın kardeşi Yiğitalp Varlı yaptı. Çifte Önadım ailesi olarak bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Önadımın daimi dostlarından Varlı ailesi dün en mutlu günlerinden birini yaşadı. Erdal Varlı, hayatını Mekiya Sarsılmaz ile birleştirdi. Çiftin nikahı dün Atatürk Kültür Merkezinde saat 16.00’da gerçekleştirildi. Nikahın şahitliğini Önadım Medya Grubu Genel Yayın Koordinatörü Tülin Öznur Tamtürk ve damadın kardeşi Yiğitalp Varlı yaptı.
Bir ömrü paylaşmak için birbirlerine “Evet” diyen ve mutluluklarını attıkları imza ile tescilleyen çiftin nikah memurunun, Erdal ve Mekiya’yı “karı-koca” ilan etmesinin ardından aile cüzdanını gelin hanıma teslim edildi. Alkışlar eşliğinde aile cüzdanları ile objektiflere poz veren çiftin mutluluğu gözlerinden okunuyordu. Daha sonra tebrikleri kabul eden çift, kendilerini yalnız bırakmayan tüm dostlara teşekkürlerini sundular. Çift, çok yakında gerçekleştireceği düğün ile de mutluluklarını sevenleriyle paylaşacaklar. Gazetemiz olarak Erdal ve Mekiya’yı bir kez daha kutluyor, kendilerine bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol