Ercüment Yılmaz bir dönem daha Türk Büro-Sen Kırklareli Şube Başkanı oldu

Türk Büro-Sen Kırklareli Şubesi 3. Olağan Genel Kurul Toplantısını gerçekleştirdi. Kırklareli’nde bulunan Türk Büro-Sen Şubesi’nde yapılan Genel Kurul Toplantısına Genel Kurul yetkilileri ve sendikalılar katıldı.

11 Kasım 2017 Tarihinde gerçekleştirilen genel kurul toplantısı saat 15.00’da başladı. Toplantıya geçilmeden önce Atatürk ve silah arkadaşları anısına saygı duruşunda bulunuldu ve ardından İstiklal Marşı okundu.
* Kırklareli İl Temsilciliği’nden, Şubeliğe geçen Türk Büro-Sen’in 1. Olağan Genel Kurul Toplantısı 20 Ekim 2012 Cumartesi günü yapıldı. Şube Başkanlığı’na Ercüment Yılmaz seçildi. Türk Büro-Sen Kırklareli Şubesi’nin 1. Olağan Genel Kurul Toplantısı 20 Ekim 2012 Cumartesi günü Kırklareli Halk Eğitim Merkezi Salonu’nda yapıldı.

Şube Başkanlığı’na Ercüment Yılmaz seçildi. Türk Büro-Sen Kırklareli Şubesi’nin 1. Olağan Genel Kurul Toplantısı 20 Ekim 2012 Cumartesi günü Kırklareli Halk Eğitim Merkezi Salonu’nda yapıldı. Genel kurul toplantısında öncelikle, genel kurulu sevk ve idare etmek üzere Divan oluşumu için teklif ve öneriler alındı. Gelen Öneri ve tekliflerin ardından oylama yapıldı. Oy birliğiyle kabul edilen teklif ardından; Divan Başkanlığına Mehmet Kızılay, Divan Başkan Vekilliğine Yüksel Kaynaoğlu ve Divan Üyeliğine Hürriyet Yar getirildi. Divan Kurulu seçiminin ardından faaliyet raporu ve mali durum incelendi.
4 yıl daha Ercüment Yılmaz
Türk Büro-Sen Kırklareli Şubesi 3.Olağan Genel Kurul Toplantısı yapılan başkanlık seçimi ile devam etti.Kapalı olarak gerçekleştirilen seçimin ardından halen Başkanlığını sürdüren Ercüment Yılmaz 4 yıllık süreliğine tekrardan başkan seçildi. Başkan Yılmaz, seçimin ardından yaptığı konuşmada diğer sendikalara yüklenen Yılmaz, “Bugün hayırlısıyla yeni dönem seçimimizi gerçekleştirdik. Seçim sonuçları 4 yıl boyunca geçerli olacak. Geçtiğimiz 4 yılda zorlu bir dönem geçirdik. Bu zorluklar sendikasal zorluklardan değil. Diğer sendikaların gayri tutumların epey zorlandık ve halen zorlanıyoruz. Şöyle ki bizim dairemizde 35 tane uzman göreve başladı. Bunların 3 tanesi daha göreve başlamadan üye ettiler. Hatta bir tanesi elimde belgeleri de var. 23’ünde göreve başlıyor 20’sinde sendikalı oluyor.” Cümleleriyle diğer sendikalara sitem etti.
“Başında Türk olan sendikalar Allah’tan
başka kimseye hesap vermez!”
Yılmaz konuşmasının devamında, “İşte böyle şeylerle uğraşıyoruz, ama onlar ne yaparsa yapsın istersek tek kişi de kalsak, mücadelemizi sürdüreceğiz. Bu kişiler sendikaları ve sendikacılığı bilseler içim gam yemez. Bu kişiler bölgemizde sendikacılık yapmaya çalışıyor ama tarihe gömüldüler 3 kişiyle 5 kişiyle kongre yapıyorlar. Yine de mücadeleye devam edeceğiz, yılmayacağız sendikacılığı boş bırakmayacağız. Bundan 6-7 ay kadar önce yine bir genel kurul yapan terörün kucağına düşmüş bir sendika genel kurulu yaparken bize sataşma yapmış. Demişler ki “başında Türk olan sendikalar hesap verecekler”. Şimdi ben de onlara buradan cevap veriyorum. Başında Türk olan sendikalar Allah’tan başka kimseye hesap vermez. Biz yolumuza devam edeceğiz. İt ürür kervan yürür. Seçimlere tek aday olarak giren Ercüment Yılmaz’ın kazanan listesi:
“* Yönetim Kurulu Asil Üyeleri: Ercüment Yılmaz, Nevzat Güre, Özkan Türkan, Yusuf Çelik, Süleyman Sevinç, Tansel Altaş, Safiye Elif Yararlı.
* Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri: Hülya Atasayar, Sevinç Pey, Erdinç Şentürk, Erdinç Yılmaz, Bilgin Artun, Aleattin Malçok, Özkan Tuna
* Denetleme Kurulu Asil Üyeleri: Kayhan İçel, Nacettin Atasayar, Ahmet Kılıç, Rafet Pey, Necdet Ergel
* Denetleme Kurulu Yedek Üyeleri: Fatma Çolakoğlu, Filiz Işıktaş, Adnan Özkan, Erol Karaman, Murat Karaman
* Disiplin Kurulu Asil Üyeleri: Necdet Kırkıl, Hüseyin Akın, Ahmet Tahtabiçen, Talip Koca, Celalettin Akyüz
* Disiplin Kurulu Yedek Üyeleri: Hanife Sunter, Meltem Tufan, Nadide Çalpan Özkan, Ümmihan Özel, Ufuk Doymaz” olarak belirlendi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol