Ercan Andaç Güven Tazeledi

Büyük Birlik Partisi (BBP) 1.Olağan Genel Kongresi’ni 5 Eylül Pazar günü gerçekleştirdi. Genel Başkan Mustafa Destici’nin de katılım gösterdiği kongrede mevcut başkan Ercan Andaç yeniden İl Başkanlığı görevine seçildi.

BBP 1.Olağan Kırklareli Genel Kongresi’ni dün 288 Restorant’ta düzenledi. Kongreye; Genel Başkan Mustafa Destici, AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, AK Parti İl Başkanı Alper Çiler, siyasi parti temsilcileri ve partililer katılım gösterdi.
Kongrede mevcutbaşkan Ercan Andaç konuşma yaparak, Kırklareli’nde teşkilat olarak yaptıkları faaliyetleri ve gelecek planları hakkında bilgiler verdi.
Kongrede konuşan BBPGenel Başkanı Mustafa Destici konuşurken, yeni seçilen başkan ve yönetime görevinde başarılar diledi.Desticiyaptığı konuşmada, HDP'nin bir an önce terörle mücadele kapsamında kapatılması gerektiğini vurgulayarak; hiçbir siyasi partinin terörün ve terör örgütünün propagandasını yapmasına müsaade edilmemesi gerektiğini ifade etti. HDP'nin kapatılması istemiyle açılan davaya ilişkin süreci takip ettiklerini dile getiren Destici, "Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı kapatma davası açtı, 'eksikler var' dendi. Anayasa Mahkemesi tamamladı tekrar gönderildi ve şu anda HDP savunma için ek süre istedi. Biz açık ve net bir şekilde yıllardır ifade ediyoruz, terör örgütünün partisi olmaz. Dünyanın hiçbir yerinde buna müsaade etmezler" dedi.
Konuşmaların ardından tek liste ile yapılan seçimde, mevcut il başkanı Ercan Andaç, yeniden seçildi. (N.Şensöz)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol