Emniyetin suçla mücadelesi sürüyor

Kırklareli İl Emniyet Müdürlüğü’nün suçla mücadelesi hız kesmeden devam ediyor. Müdürlük, ilimizde meydana gelen hırsızlık olayları ile ilgili olarak kamuoyunu bilgilendiren açıklamalarda bulundu. 

Kırklareli Emniyet Müdürlüğü sorumluluk bölgesinde meydana gelen çeşitli olaylarla ilgili olarak Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerince yapılan çalışmaları kamuoyu ile paylaştı. Yapılan açıklamada meydana gelen olaylar hakkında şu bilgiler verildi
-10/10/2022 günü Karacaibrahim Mahallesi Işıklar caddesi üzerinde meydana gelen açıktan hırsızlık olayı şüphelisi 8 adet çeşitli hırsızlık kaydı ve 1 adet yağma kaydı bulunan D. B. isimli şahıs yakalanarak adli makamlara sevk edildi. 
-10/10/2022 günü Karaca İbrahim Mahallesi Mustafa Kemal Bulvarı üzerinde meydana gelen bisiklet ve elektrikli bisiklet hırsızlığı olayı şüphelileri; 8 adet Çeşitli Hırsızlık olaylarından kaydı mevcut olan G. B. ve 4 Adet Hırsızlık kaydı mevcut olan E. T. (Bahse konu Elektrikli Bisiklet 22.00 sıralarında bulunarak sahibine teslim edilmiştir) yakalanarak adli makamlara sevk edilmiştir.
-Bademlik Mahallesi 350. Sokak üzerinde meydana gelen motosiklet hırsızlığı olayında, Motosiklet müracaat olmadan bulunarak sahibine teslim edildi.
-04/10/2022 günü Atatürk Mahallesinde meydana gelen motosiklet hırsızlığı ve 04/10/2022 günü Karakaş Mahallesi Manolya sokak üzerinde meydana gelen iş yerinden kurumdan hırsızlık olaylarında her ikisinin şüphelisi 30 adet çeşitli Hırsızlık olaylarından kaydı mevcut olan C. D. olduğu tespit edilerek yakalanmış, işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildi. 
-09/10/2022 günü ilimiz Kofçaz ilçesinde motosiklet hırsızlığı olayı meydana gelmiş, Hırsızlık Büro Amirliğimizce yapılan çalışmalarda olayın şüphelilerinin; İki adet Hırsızlık kaydı mevcut olan F. D. İle 5 adet çeşitli Hırsızlık kaydı mevcut olan H.D isimli şahıslar oldukları tespit edilmiş, Yaşı Küçük Şahıslar 12/10/2022 günü yakalanmış hırsızlanan motosiklet Suça Sürüklenen Çocuklardan teslim alınmış, işlemlerinin akabinde ailelerine teslim edildi. 
-İlimiz merkezinde gelen çeşitli hırsızlık olaylarının şüphelileri; 42 adet çeşitli Hırsızlık olaylarından kaydı mevcut olan SSÇ C. D. ve 33 adet çeşitli Hırsızlık suçlarından kaydı mevcut olan SSÇ C. D. oldukları Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerince tespit edilmiş, hırsızlanan iki adet motosiklet bulunarak sahiplerine teslim edilmiştir. SSÇ ler işlemlerinin yapılmışı için Çocuk Şube Müdürlüğüne teslim edildi. 
-12/10/2022 günü Eski Sanayi Sitesinde meydana gelen otodan hırsızlık olayının şüphelisi; 4 adet çeşitli hırsızlık, 1 adet Cinsel Taciz, 1 adet TCK 191 kaydı mevcut olan Ö. S. İsimli şahıs yakalanarak gerekli işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildi. 
-25/10/2022 tarihinde Akalar Mahallesi Namazgah Caddesinde meydana gelen otodan hırsızlık-mala zarar verme olayının şüphelisi 11 adet Hırsızlık kaydı mevcut olan SSÇ E. T. Hırsızlamış olduğu tüfek ile birlikte 02/11/2022 günü yakalanarak gerekli işlemleri için Çocuk Şube Müdürlüğüne teslim edildi. (F.Kurtbayram)

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. toplum derin çöküşte 08 Kasım 2022 Salı 17:07:05

    Emniyet Genel Müdürlüğü resmi raporuna göre uyuşturucular kullanımı tüm yurt sathına yayılmış ve kullanıcılar yaş sınırı 10 yaşına kadar inmiştir--bir ülkede suç oranını beşe ona katlayan en menhus faktör uyuşturucu belasıdır Kırklareli Emniyetin bu konuda bir diyeceği var mı