Emniyet Müdürü Adalar'dan, Vali Bilgin'e veda ziyareti

Emniyet Müdürleri Atama Kararnamesi ile ilimizdeki veda ziyaretlerine başlayan Kırklareli Emniyet Müdürü Erkin Adalar, ilk olarak Kırklareli Valisi Osman Bilgin’i makamında ziyaret etti. Ziyarette Vali Bilgin, Emniyet Müdürü Adalar’a ilimize verdiği hizmetler ötürü teşekkür etti. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla Resmi Gazetede yayımlanan Emniyet Müdürleri Atama Kararnamesi ile Emniyet Genel Müdürlüğü Emrine atanan ve İlimizde başarılı çalışmalara imza atan İl Emniyet Müdürü Erkin Adalar,veda ziyaretlerine başladı. Bu kapsamda Aralar il olarak Kırklareli Valisi Osman Bilgin'i 20 Eylül 2019 Cuma günü ziyaret etti.
Ziyarette Vali Osman Bilgin, Adalar'a çalışma süresince İlimizde yapmış olduğu hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek, yeni görevinde başarılarının devamını diledi.
Atama Kararnamesi ile ilimizden ayrılan Adalar, Emniyet Genel Müdürlüğü emrine,Adalar’ın yerine ise 2016 yılından bu yana Yozgat Emniyet Müdürü olarak görev yapan 1. Sınıf Emniyet Müdürü Seçkin Çengeloğlu atandı

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol