Emin Tunç aday adaylığı başvurusunu yaptı

AK Parti’de aday adaylığı süreci devam ediyor. 12 Kasım Pazartesi günü başvuru süresinin, 16 Kasım Cuma gününe kadar uzamasının ardından, dün de partinin eski Kırklareli İl Başkanı Emin Tunç, aday adaylığı başvuru dosyasını Ankara’da Genel merkeze teslim etti…

Adalet ve Kalkınma Partisinde 30 Mart 2019 tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçimler için aday adaylığı başvuru süreci tüm hızıyla devam ediyor. 9 Kasım Cuma günü ilk aday adayı başvurusunu Hikmet Yıldırım’ın gerçekleştirdiği süreçte, ikinci aday adaylığı başvurusu da dün Emin Tunç tarafından gerçekleştirildi.
Bir dönem partinin İl Başkanlığı görevini üstlenen Emin Tunç, dün Kırklareli Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvuru dosyasını Ankara’da Genel Merkeze teslim etti. Sosyal medya hesabından paylaşım yaparak bu gelişmeyi duyuran Tunç; “Belediye Başkanlığı aday adaylık başvurumuzu genel merkezde gerçekleştirdik. Allah hakkımızda hayırlı eylesin, İnşallah” dedi.
Normal şartlar altında 12 Kasım Pazartesi günü sona ermesi planlanan başvuru süresi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatı ile uzatılmış, 16 Kasım Cuma gününe kadar başvuruların kabul edileceği duyurulmuştu.
Bu kapsamda Cuma günü saat 17.00’ye kadar Belediye Başkanlığı aday adaylığı başvuruları gerçekleştirilebilecek.

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. hayırlı olsun il başkanlığı döneminde herkesi kucaklamış elinden geldiğince herkese yardımcı olmaya çalışmış bir insandır adaylığını destekliyorum.