Emekliye ayrılacak olan Vali Yardımcısı Bekir Sıtkı Kocakundakçı’dan veda ziyaretleri

Emekliye ayrılacak olan Kırklareli Vali Yardımcısı Bekir Sıtkı Kocakundakçı veda ziyaretlerinde bulunuyor. Bu kapsamda Kocakundakçı, Cumhuriyet Başsavcısı Hazım Aslancı ve Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Hüseyin Gedik ile Kırklareli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bülent Şengörür’ü ziyaret etti.

Emekliye ayrılacak olan Kırklareli Vali Yardımcısı Bekir Sıtkı Kocakundakçı, 10 Kasım 2022 Perşembe günü Kırklareli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bülent Şengörür’e veda ziyareti gerçekleştirdi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Rektör Prof. Dr. Şengörür, mülki idare amirliği süresince Ülkemiz, Şehrimiz ve Kırklareli Üniversitesi için yapmış olduğu çalışmalar ve sunduğu destekler için Vali Yardımcısı Kocakundakçı'ya teşekkür ederek; bundan sonraki hayatlarında sağlık, mutluluk ve huzur dolu günler geçirmeleri temennisini iletti. Vali Yardımcısı Kocakundakçı ise, Kırklareli Üniversitesinin gösterdiği başarı ve ulaştığı seviyeden duyduğu mutluluğu dile getirerek; Rektör Şengörür’e, Rektör Yardımcılarına, Fakülte Dekanlarına ve Üniversite personeline teşekkür etti.
Kofçaz Kaymakamı Onur Bektaş ve Kırklareli Valiliği İdare ve Denetim Müdürü Alaeddin İkican'ın Kocakundakçı’ya eştik ettiği ziyaret programına Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Nurettin Aka, Prof. Dr. Meryem Çamur, Fakülte Dekanları ve Dekan Yardımcıları da katılım gösterdi.
Ziyaretin sonunda Rektör Şengörür tarafından günün anısına Kırklareli Vali Yardımcısı Bekir Sıtkı Kocakundakçı’ya takdimde bulunuldu.
Aslancı ve Gedik’e ziyaret
Emekliye ayrılacak olan Kırklareli Vali Yardımcısı Bekir Sıtkı Kocakundakçı, Cumhuriyet Başsavcısı Hazım Aslancı ve Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Hüseyin Gedik’e veda ziyaretinde bulundu.
Cumhuriyet Başsavcısı Aslancı ve Adalet Komisyonu Başkanı Gedik, Vali Yardımcısı Bekir Sıtkı Kocakundakçı’ya ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederek, emeklilik hayatında sağlıklı uzun bir ömür dilediler. (H.M.Taner)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol