“Emek veren herkesi yürekten kutluyorum”

Kırklareli Valiliği koordinasyonunda Vefa Sosyal Destek Grupları eliyle başarıyla yürütülen yardım çalışmaları aralıksız devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Sosyal Destek Grupları 1400 görevli ile tüm ilçelerimizdeki ihtiyaç sahibi kişilere yardımları ulaştırıyor, 65 yaş üstü vatandaşlar tek tek dinleniyor.
AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz’da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla bu kapsamlı destek
çalışmasında emek veren herkesi yürekten kutladığını dile getirdi.

Kırklareli Vefa Sosyal Destek Gruplarımız 1400 görevlimiz ile 65 yaş üstü ve yasaklama/ kısıtlama getirilen ihtiyaç sahibi tüm vatandaşlarımızın her türlü gereksinimi karşılamak için çalışıyor. Bu kapsamlı destek çalışmasında emek veren herkesi yürekten kutlayan AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, “Değerli Hemşerilerim; Kırklareli Valiliğimiz koordinasyonunda ve Kaymakamlıklarımızca Vefa Sosyal Destek Grupları eliyle başarıyla yürütülen yardım çalışmaları aralıksız sürüyor. Tüm ilçelerimizde ihtiyaç sahibi yaşlılarımızın evlerine kadar ulaşılmakta ve istekleri karşılanmaktadır. Vefa Sosyal Destek Gruplarımız, 65 yaş üstü vatandaşlarımızı tek tek dinleyerek ihtiyaçlarını eksiksiz karşılıyor. Bu kapsamlı destek çalışmasında emek veren herkesi yürekten kutluyorum. Rabbim hepsinden razı olsun.” dedi.
İhtiyaç sahibi tüm vatandaşlar 112, 155 veya 156 numaralarını araması halinde, yetkilendirilen kamu görevlisi, ekipler ve araç ilgili adresleri ziyaret ederek ihtiyaç sahiplerinin isteklerini karşılıyorlar. Valiliğimizce alınan kara gereği; temel ihtiyaçlarını karşılayacak kimsesi bulunmayan vatandaşların temel ihtiyaçlarının karşılanması süreci “Vefa Koordinasyon Grubu” tarafından yönetiliyor. Bu grubun kararı, görevlendirmesi, koordinasyonu olmadan hiçbir kurum, kuruluş, STK tarafından yardım faaliyeti gerçekleştirilmiyor. Temel i htiyaçların karşılanması noktasında yapılacak tüm yardımlar Vefa Sosyal Destek Grubu’na ulaştırılarak görevli Hizmet Grupları tarafından dağıtımı yapılıyor.
Vefa Destek Grubu çalışanlarının her birinin sorumlu olduğu 10-15 kişi her gün yaka kartlarını boynunda taşıyan aynı simalarla muhatap oluyorlar ve kesinlikle bu isimler değişmiyor. Böylece dolandırıcılığa da geçit vermeyen bu yöntem sayesinde, 65 yaş ve üstü vatandaşlarımız evlerinden çıkmadan hizmet alıyorlar. Kırklareli Vefa Destek Grubu ilk günde 2000 insana ulaşarak, Türkiye çapında bir rekora da imza attı. Kırklareli Vefa Sosyal Destek Gruplarımız 1400 görevli ile 65 yaş üstü ve yasaklama/ kısıtlama getirilen ihtiyaç sahibi tüm vatandaşlara hizmet etmeye devam ediyor.

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. emeği geçen kim varsa 05 Nisan 2020 Pazar 14:07:06

    Şucu bucu demeden siyasi bağnazlıklarını kenara bırakarak emeği geçen elini taşın altına koyan kim varsa çok teşekkürler.