Elifnur Demir Türkiye Şampiyonluklarının yanına Balkan Şampiyonluğunu da eklemek istiyor

Avrupa Yıldızlar Taekwondo Şampiyonasından sonra Bulgaristan’ın Dupnitsa şehrinde 25-27 Eylül 2016 tarihlerinde yapılacak olan 18.
Balkan Şampiyonasına katılacak olan Taekwondocumuz Elifnur Demir milli takımla beraber Bulgaristan’ın yolunu tuttu

Avrupa Yıldızlar Taekwondo Şampiyonasından sonra Bulgaristan’ın Dupnitsa’da şehrinde 25-27 Eylül 2016 Tarihlerinde Yapılacak olan 18. Balkan Şampiyonasına katılacak olan Taekwondocumuz Elifnur DEMİR’i milli takımla beraber Bulgaristan’ın yolunu tuttu
Cihangir Hocanın talebeleri Türkiye’den sonra Avrupa ve Balkanlarda’da ses getirmeye devam ediyor. Kırklareli’nin Taekwondo sporcusu Elifnur Demir, “Takım arkadaşım Avrupa Şampiyonu Nureda’dan sonra bende Altın Madalya alarak Bayrağımızı Balkanlarda dalgalandırmak istiyorum” diyerek Bulgaristan’ın yolunu tuttu.
Yıldız Bayanlar 33 kiloda mücadele edecek olan Milli Sporcumuz Elif nur Demir 2016 yılı içerisinde Kocaeli’nde yapılan okullar arası gurup müsabakalarında Şampiyon olarak Türkiye şampiyonasına katılma hakkı elde etti. Eskişehir’de yapılan Türkiye Şampiyonasında tüm rakiplerini yenerek Şampiyon oldu. Başarılı sporcumuz katıldığı Yıldızlar Türkiye Şampiyonası öncesinde yaşadığı talihsiz sakatlığı dolayısıyla çeyrek final maçında yenilmesine rağmen Milli Takımlar Teknik Heyeti Tarafından Milli Takım Seçmelerine davet edildi.
Milli Takım seçmelerinde yaptığı beş maçı kazanarak çeyrek final maçında Avrupa şampiyonu olan sporcuya Altın Vuruşla yenilerek Avrupa şampiyonasına giden takıma dahil olamadı ama Balkan Şampiyonasında ülkemizi ve İlimizi temsilen katılacak olan Türk Milli Takımında yerini aldı.
“Elifnur Demir Türkiye Şampiyonluklarının yanına Balkan Şampiyonluğunu da eklemek istiyor”
Elifnur Demir 2003 Doğumlu olup Ahmet Mithat Orta Okulu öğrencisidir. Kırklareli Spor Kulübü sporcusu olan Demir 4 yıldan buyana Yaşar Cihangir Hoca ile birlikte çalışmaktadır.
Ne mutlu ki küçücük ilimizden koca yürekli minik evlatlarımız Elifnur Demir şanlı bayrağımızı Balkanların zirvesinde dalgalandırarak Ülkemize Altın Madalya Kazandırıp İstiklal Marşımızı Tüm Avrupa’ya dinletmek için Mücadele verecektir.
Türk Taekwondosuna yeni yıldızlar kazandıran şampiyonların hocası Yaşar Cihangir gazetemize yaptığı açıklamada, “Öncelikle bu yılda Türk Milli Takımına sporcu vermenin mutluluğunu yaşıyorum gururluyum sevinçliyim. Biz sadece işimizi yapıyoruz sporcularımıza odaklandık hedefimiz Avrupa’ydı.
Bu hedefimize ulaştık. Bir sonraki hedefimiz Balkan Şampiyonasına katılacak olan sporcum Elif Nur Demir’in Balkan Şampiyonu olmasıdır. Bırakın çocuklarımızla daha ileriye gidelim, bırakın rahat çalışalım.
Bizim maddi bir beklentimiz yok bizlere manen destek verin önümüzü açarak rahat bir çalışma ortamı sağlayın bizlerde ilimize ülkemize şampiyonlar yetiştirelim. 2016 yılı bizim açımızdan başarılı geçen bir yıl olmuştur. Kazandığımız şampiyonlukları milli formayla kazandığımız AVRUPA ŞAMPİYON’luğu ile taçlandırdık. Milli Forma kutsaldır çünkü üzerinde ay yıldızlı bayrağımız var onu giymek herkese kısmet olmaz. Bunun değerini bilerek mücadele ederek zoru başaran bu pırlanta gibi değerli kızımızı kutluyorum.
İlimizdeki diğer tüm sporculara örnek olmasını diliyorum yolun açık olsun ŞAMPİYON İlimize yaptığımız hizmetleri Kırklareli Spor Kulübü Çatısı altında yapmaktayız. Hiçbir suretle hiçbir kimseden ücret almadan Taekwondo kurslarımızı vermekteyiz. Tek amacımız Kırklareli gençliğinin ülkesine faydalı bir fert olarak yetişmesi içindir.
Bu yolda bizi yalnız bırakmayan ellerinden geldiğince destek olmaya çalışan İdarecilerimize Taekwondo Branş Sorumlusu Ömer Topuz kardeşime Kırklareli Spor Kulüp Başkanımız Volkan Can’a ve uzaktan yakından bizlere desteklerini ileten tüm sevenlerimize fedakârca çocuklarını destekleyen sporcu velilerime ayrıca bizlere inanarak bizi yarı yolda bırakmayan tüm dostlarıma Teşekkür ediyorum” diyerek konuşmasını tamamladı.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol