Elif ve Serhat'ın en mutlu gecesi

Zincirlikuyu Caddesi esnaflarından Arınan İletişim'in işletmeci Serhat Arınan ile Selvet, İsmail Solak'ın kızları Elif Solak, Cumartesi gecesi Paşa Cafe düğün salonunda düzenlenen muhteşem bir düğün ile evlendiler.

Elif ve Serhat çifti'nin hayatlarının en mutlu ânı olan gecede Arınan ve Solak ailelerinin tüm yakın, dost ve akrabaları düğün törenine yoğun katılım göstererek genç çifti yalnız bırakmadı.
Her şeyin dört dörtlük olduğu düğün organizasyonunda geceye katılım gösteren misafirlerin alkışları arasında salona giren Elif ve Serhat çiftinin güzellikleri göz kamaştırdı. Muhteşem geceye romantik bir müzik eşliğinde dans ederek start veren genç çiftin mutluluk ve sevinçleri gözlerinden okundu.
Gecenin startı olan ilk dansın ardından düğün pastalarını el ele kesen Elif ve Serhat, düğün pastasını birbirileri ile paylaşarak hayat boyu devam edecek paylaşımlarına düğün gününden başlamış oldu. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar süren düğünde tüm misafirler çalınan oyun havaları ile doyasıya eğlenerek genç çiftin mutluluklarına ortak oldu.
Güzel gecenin sonunda ise tüm davetliler Elif ve Serhat'ı tebrik ederek salondan ayrıldı. Önadım Medya Grubu olarak yeni evlenen çifte bir ömür boyu mutluluklar dilerken " bir yastıkça kocayın " temennilerimizi sunuyoruz.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol