El emeği göz nuru eserlerini gururla sergilediler

Kırklareli Halk Eğitim Merkezi Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü tarafından düzenlenen yılsonu sergisi düzenlenen törenle açıldı.
Kırklareli Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nce 23 Mayıs 2017 Salı günü saat 14.00’da 2016-2017 eğitim yılında çeşitli kurslarda ortaya çıkarılan ürünlerin yer aldığı sergi, açıldı.
Açılış öncesi Kırklareli Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nde düzenlenen program; Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Daha sonra Halk Oyunları ekibinin gösterileri ile devam etti.

Kursiyerlerin yıl boyunca emek verdiği bin parça eserin sergileneceğini belirten Kırklareli Halk Eğitim Merkezi Akşam Sanat Okulu Müdürü Berna Kaya, yaptığı konuşmasında; “ Kırklareli Halk Eğitimi Merkezi 2016-2017 dönemi yılsonu sergimize hoş geldiniz. Halk Eğitim Merkezi olarak en temel görevimiz her zaman her yerde, herkes için hayat boyu eğitim. 2016-2017 öğretim yılında merkezimizde bugün itibariyle 408 kurs açılmıştır. El sanatları, ebru, ingilizce, almanca, rusça, bulgarca, bağlama, gitar, keman, ney, piyano, step- aerobik, pilates, diksiyon, resim, hüsn-i hat ve granür gibi kurslar açıldı. Ayrıca okuma - yazma ve aile eğitim kurslarımızda alan taramaları ile belirlenip, özellikle dezavantajlı gruplara yönelik okuma yazma ve aile eğitimi kursları düzenlendi. 183 bin liralık Yeni Operatörler Kırklareli’mizi inşa ediyor adlı projemizi gerçekleştirip, kurumumuza iş makinası simülasyonu kazandırdık. Bu proje kapsamında açtığımız ekskavatör ve beko loder kurslarımızda da eğitimlerimizi gerçekleştirip, kursiyerlerimize belgelerimizi kazandırdık. Son olarak, tüm kurslarımızda emeği geçen öğretmenlerimize, kursiyerlerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Yapılan konuşmanın ardından
Kırklareli İl Milli Eğitim Müdür Vekili Kerim Sanık ve beraberindekiler tarafından serginin açılışı gerçekleştirildi. Yapılan açılışın ardından davetliler hep birlikte sergiyi gezdi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol