“El ele, emin adımlarla 2023’e”

AK Parti Kırklareli İl Teşkilatı aylık olağan Yerel Yönetimler
Başkanlığınca düzenlenen, Kasım Ayı Belediye Başkanları istişare toplantısında Milletvekili Selahattin Minsolmaz, İl Başkanı Alper Çiler ve Belediye Başkanları bir araya geldi. Toplantıda Belediyelerde yapımı devam eden projeler ile yapılacak yeni projeler hakkında değerlendirmelerde bulunuldu.

Adalet ve Kalkınma Partisi İl Başkanlığı tarafından aylık olağan Yerel Yönetimler Başkanlığınca düzenlenen, Kasım Ayı Belediye Başkanları istişare toplantısında Milletvekili Selahattin Minsolmaz, İl Başkanı Alper Çiler ve Belediye Başkanları bir araya geldi. Toplantıya; Yerel Yönetimler Başkanı Şeref Sağlık, Pehlivanköy Belediye Başkanı Hüseyin Açıkel, Kofçaz Belediye Başkanı Ziya Karataş, Alpullu Belediye Başkanı Erhan Ceylan, Demirköy Belediye Başkanı Recep Gün ve Üsküp Belediye Başkanı Hüseyin Kasap İştarak etti.
AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler toplantı ile ilgili olarak gazetemize şu açıklamalarda bulundu; “Aylık Olağan Yerel Yönetimler Başkanlığımızca düzenlenen, Kasım Ayı Belediye Başkanları istişare toplantımızda; Milletvekilimiz ve değerli Belediye başkanlarımız ile birlikte olduk. Belediyelerimizde yapımı devam eden projeler ile yapılacak yeni projeler hakkında değerlendirmelerde bulunduk. Hep beraber vekilimizle, teşkilatımızla çok uyumlu bir ekibiz. 31 Mart seçimlerini çok iyi bir şekilde geçirdik ve noktaladık. Bu seçimlerde Kırklareli’nde bulunan 8 ilçenin 4 tanesini aldık AK Parti olarak. Tüm belediye başkanlarını tekrar tebrik ediyorum. Buradaki herkesin emeği çok fazla, Allah hepsinden razı olsun. Bu günlere kolay gelmedik.

Bizim tabirimizle zor bir coğrafyada bulunuyoruz. Ama bu davaya gönül vermiş, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan için ölmeye hazır insanlar bir araya geldiği için başarı da arkasında geldi.
Kızılcahamam kampından bahseden Başkan Çiler, “Kampımızda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan özellikle ilimize çok teşekkür etti ve bizlerle gurur duyduğunu söyledi. Bizler de kendisinin burada misafir olduğu ilçeyi alarak kendisinin yüzünde bir gülümseme oluşturabildiysek çok mutlu olduk. İnşallah bundan sonra daha iyi işler başaracağız ama yükümüz daha da ağır işimiz daha da zor. Ne kadar övgüye mazhar olursanız büyük yük sırtınızda ama hep beraber daha iyi şeyler başarabileceğiz inşallah. El ele emin adımlarla hedefimiz; 2023.”

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol