“Ekonomik Kurtuluş Savaşı Bizim İçin Memleket Meselesi"

Adalet ve Kalkınma Partisi Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler, Ak Parti Kırklareli İl Yönetimi, Ak Parti Kırklareli İlçe Başkanı, Ak Parti Kırklareli İlçe Kadın ve Gençlik Kolları Başkanı, Ak Parti Kırklareli İl Genel Meclis ve Belediye Meclis Üyeleri ve teşkilat ile birlikte Lüleburgaz Eskitaşlı Köyünü ziyaret ettiler.

Ak Parti Kırklareli İl Yönetimi, Ak Parti Kırklareli İlçe Başkanı, Ak Parti Kırklareli İlçe Kadın ve Gençlik Kolları Başkanı, Ak Parti Kırklareli İl Genel Meclis ve Belediye Meclis Üyeleri ve teşkilat ile birlikte Lüleburgaz Eskitaşlı Köyünü ziyaret eden Adalet ve Kalkınma Partisi Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler, Eskitaşlı Köyü Muhtarı ve Eskitaş Köyü sakinleri ile bir araya gelerek istişarede bulundu. Adalet ve Kalkınma Partisi Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler, Lüleburgaz Eskitaşlı Köyüne yapmış oldukları ziyaretler kapsamında Eskitaşlı Köy sakinleri ile köy kahvesinde yapmış oldukları sohbetlerde Eskitaşlı Köyü sakinlerinin sorunlarını yerinde dinleyerek ‘Ekonomik Kurtuluş Savaşı bizim için Memleket Meselesi’ diyerek gündem hakkında ki görüşlerini yapmış olduğu açıklamada vurguladı.
Adalet ve Kalkınma Partisi Önceki Dönem İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Samet Dağtaş’ a geçirmiş olduğu kalp rahatsızlığı sonrası geçmiş olsun ziyaretinde bulunan Adalet ve Kalkınma Partisi Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler, Ak Parti Kırklareli İl Yönetimi, Ak Parti Kırklareli İlçe Başkanı, Ak Parti Kırklareli İlçe Kadın ve Gençlik Kolları Başkanı, Ak Parti Kırklareli İl Genel Meclis ve Belediye Meclis Üyeleri ve teşkilat daha sonra Lüleburgaz Eskitaşlı Köyü Şehit Er Recep Savaş Sinar 'ın kıymetli annesi ve babasını evinde ziyaret ederek Lüleburgaz Eskitaşlı Köyü’ne yapmış oldukları ziyaretleri tamamladılar. Adalet ve Kalkınma Partisi Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler yapmış olduğu açıklamada:”Lüleburgaz Eskitaşlı Köyümüzdeyiz. Muhtarımız ve teşkilâtımızla birlikte Köy kahvesinde hemşehrilerimizle sohbet ettik. "Rabbim, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'dan razı olsun, Ekonomik Kurtuluş Savaşı bizim için Memleket Meselesi" diyorlar. Ferasetli Milletimiz her şeyi görüyor hamdolsun. Lüleburgaz Eskitaşlı Köyümüzdeyiz. Köy Muhtarımız ve Önceki Dönem İlçe Yönetim Kurulu Üyemiz Samet Dağtaş kardeşimize geçirmiş olduğu kalp rahatsızlığı sonrası geçmiş olsun ziyaretinde bulunduk. Rabbim, tüm gençlerimizi korusun kollasın, acil şifalar versin inşallah birlikte başaracağız. Lüleburgaz Eskitaşlı Köyümüzde Eskitaşlı Köyü Şehit Er Recep Savaş Sinar 'ın kıymetli annesi ve babasını evinde ziyaret ettik. Rabbim, tüm Şehitlerimize rahmet eylesin, mekânları cennet olsun inşallah,” ifadelerine yer verildi.(A.Bakır)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol