Eğitimin yaşı da yok, sonu da yok

Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Trakya Kalkınma Ajansı ortaklığında, 2015 yılı Teknik Destek Programı kapsamında Eğitimci Yazar Tülin Kozikoğlu tarafından "Eğitimcinin Eğitimi-Yaratıcı Yazı Atölyesi" eğitimi gerçekleştirildi.

Dün saat 09.00'da Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda sınıf öğretmenleri ve Türkçe öğretmenlerine yönelik olarak gerçekleşen eğitimlerde, Kozikoğlu eğitimin yaşının veya sonunun olmadığını gözler önüne serdi.
2010 yılından itibaren pekçok başarılı çocuk eserlerine imza atan Tülin Kozikoğlu yaptığı açıklamada, yazının öneminden bahsederken, yazının gelişen teknoloji ile birlikte artık hayatımızın ayrılmaz bir parçası olduğunu belirtti. Amerika'da 140 saatlik bir eğitimden sonra, ilk olarak çocuklara, daha sonra da eğitmenlere yazım teknikleri hakkında sunumlar yapmayı başladığını kaydeden Kozikoğlu, pekçok eğitmenin bu sunumlardan faydalandığını da sözlerine ekledi.
Bu arada sunuma katılım gösteren İl Milli Eğitim Müdürü İbrahim Korkmaz da yaptığı kısa konuşmada, verdiği değerli bilgilerden ötürü eğitmen Tülin Kozikoğlu'na teşekkürlerini sundu. Söz konusu eğitim bugün sona eriyor.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol