‘’Eğitimin birinci önceliğimiz olma durumu değişmedi’’

15 Şubat Perşembe günü saat 11.30’da Kırklareli İl Milli           Müdürlüğü Salonunda  İlimiz Merkezi ile Babaeski ve             Lüleburgaz ilçelerinde bulunan anaokulu, ilkokul ve ortaokul müdürlerinin katılımıyla sistem üzerinden alınan donatım ihtiyaçlarının dağıtımı yapıldı.

15 Şubat Perşembe günü saat 11.30’da Kırklareli İl Milli Müdürlüğü Salonunda  İlimiz Merkezi ile Babaeski ve Lüleburgaz ilçelerinde bulunan anaokulu, ilkokul ve ortaokul müdürlerinin katılımıyla sistem üzerinden alınan donatım ihtiyaçlarının dağıtımı yapıldı.
Ülkemizin eğitim yatırımlarından ilimiz Kırklareli de payını alıyor. Eğitimde gerekli olan donanımlara ilimiz okulları kavuşuyor. 15 Şubat Perşembe günü Kırklareli Merkez, Babaeski ve Lüleburgaz’dan okul müdürleri e-talep modülüne girdikleri dizüstü bilgisayar ve çok fonksiyonlu yazıcıları İl Müdürlüğünden almak için toplantıya katıldı. İl Milli Eğitim Müdürü Murat Aşım, talep edilen donanım malzemelerinin okullara sağlandığını, okulların ne kadar talep ettiği ile bağlantılı olarak dizüstü bilgisayar ve çok fonksiyonlu yazıcıların ilimiz okullarına verileceğini belirtti.
Zeytin Dalı Harekatı dolayısıyla ülke olarak ülke olarak tek yürek olduğumuz bu günlerde eğitim yatırımlarına da devam edildiğinin altını çizen İl Milli Eğitim Müdürü Murat Aşım, Merkez, Babaeski ve Lüleburgaz’dan gelen okul müdürlerine talep ettikleri donanımları törenle verdi.
İl Milli Eğitim Müdürü Aşım başkanlığında, Şube Müdürü Ahmet Uzun’un katılımıyla bir araya gelen okul müdürleri donanım dağıtımı için bir araya geldi. Okul müdürleri dağıtımın ilimiz eğitim camiası için önemli bir olay olduğunu belirttiler ve İl Milli Eğitim Müdürü Aşım’dan istedikleri donanımı bizzat aldılar.
Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürü Murat Aşım, okul müdürlerine donanım dağıtımından önce yaptığı açıklamasında; ‘’Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak 27 okulumuza donanım malzemeleri dağıtımı için bir araya geldik. Okullarımızın ihtiyaçlarını okullarımız e-talep modülüne giriyorlar. Biz de devletimizin sağladığı imkanlar ölçüsünde, okullarımızın ihtiyaçlarını ve isteklerini karşılamaya çalışıyoruz.
Ülke olarak zor bir dönemden geçiyoruz. Buna rağmen bizim birinci önceliğimiz olma konumunu değiştirmedi. Bugünkü toplantımız da bunun bir göstergesidir. Bizim için esas olan öğrencilerimizin geleceğe, ülkemizin yarınlarına en donanımlı şekilde hazırlanması. Gerekli malzemeler okullarımız tarafından talep modülüne giriliyor. Arkadaşlarımız çalışmalarını yapıyor. İhtiyaçları öncelik seviyesin göre peyderpey dağıtıyoruz. Daha yapmış olduğumuz dağıtım törenimiz olmuştu. İkincisi için bir araya gelmiş olduk’’ ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol