Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin yatak kapasitesi 500’e çıkıyor

Sağlık Bakanlığı’nın yatırım programına alınan "Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi 250 Yataklı Ek Bina Projesi" için ihale Aralık ayında gerçekleştirilecek.  Ek Binanın tamamlanmasıyla birlikte Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi 500 yatak kapasitesiyle faaliyetlerini sürdürecek.

Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi 250 Yataklı Ek Hastane Bina Proje Hizmet İhalesi Aralık ayında gerçekleşiyor. Sağlık Bakanlığının yatırım programına alınarak 2022 Aralık ayında 250 Yataklı Ek Hastane Bina Proje Hizmet ihalesi süreci başlayacak ve tamamlanması ile Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi 500 yataklı olarak faaliyetini sürdürecek.
Kırklareli Valiliği Atatürk Toplantı Salonu’nda yapılan Sağlık Yatırımları Değerlendirme Toplantısında konu hakkında bilgi verildi. Toplantıya Vali Birol Ekici Başkanlığında, Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Koç, Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, Kırklareli Üniversitesi Rektörü Bülent Şengörür, Vali Yardımcısı Elif Canan Tuncer, İl Genel Meclisi Başkanı Aydın Karakoç, ilgili kurum yetkilileri ve STK temsilcileri katıldı. 28 Kasım 2022 Pazartesi günü yapılan toplantıda 250 Yataklı Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi ek bina yapım işi başta olmak üzere ilimizde yapılması planlanan ve devam eden sağlık yatırımları ele alınarak, değerlendirmelerde bulunuldu. (H.Murat Taner)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol