Eğitim-Sen 24. yılını kutladı

Eğitim-Sen kuruluşunun 24’üncü yıl dönümünü gerçekleştirdiği Dostluk ve Dayanışma Yemeğiyle kutladı. Eğitim-Sen mensupları dışında siyasi parti temsilcileri ve STK üyelerinin katılım gösterdiği yemekte misafirler keyifli vakit geçirdi.

11 Ocak Cuma akşamı bir restaurantta düzenlenen yemek etkinliği öncesi konuşma gerçekleştiren Eğitim-Sen Kırklareli Şube Başkanı Ramazan Özenç, etkinliğe katılan tüm misafirlere teşekkür etti.
“Nice yıllara Eğitim-Sen”
24 yıldır mücadelelerine devam ettiklerini belirten Özenç, bundan sonra da mücadelelerine kesinti olmadan devam edeceklerini kaydetti. 24 yıllık sendika tarihleri boyunca daima eğitim ve eğitimcilerinin yanında olduklarını dişle getiren Özenç, varoluş amaçlarının herkes için ücretsiz eğitimin sağlanması olduğunu ifade etti. Bunu hayata geçirene kadar çalışmalarının süreceğini söyleyen Özenç, Eğitim-Sen’in nice yıllar devam etmesini temenni etti.
Özenç’in konuşmasının ardından Eğitim-Sen üyesi olan emekli öğretmenlere sertifikaları takdim edildi. Sonrasında misafirler gece boyunca şarkı ve türkülerle güzel bir akşam yaşadılar.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol