Efsane Spor Kulübü kapılarını açtı

Kırklareli Efsane Spor Kulübü kapılarını dövüş sporu sevenlere açtı. Pek çok dövüş sporunu bünyesinde barındıran okulda Antrenör Gökhan Yeşil yönetiminde “Taekwondo” eğitimleri başladı. Taekwondo branşını daha genele yaymak için çabaladıklarını söyleyen Antrenör Yeşil, bu kapsamda yeni sporcuların arayışında olduklarını kaydetti.

18 Eylül tarihinden itibaren Efsane Spor Kulübü ile beraber çalışmalara başlayan Antrenör Gökhan Yeşil, başarılı sporucularla 2020 sezonun hazırlıklarına devam ederken, yeni sporcuları da yetiştirmeye özen gösterdiklerini vurguladı.
Branş tanıtımını yaygınlaştırmak amaçlanıyor
İnsanları taekwondo ile tanıştırmanın yollarını aradıklarının altını çizen Gökhan Yeşil şu ifadeleri kullandı; “18.09.2019 tarihi itibari ile Kırklareli Efsane Spor Kulübü çatısı altında Ulusal ve Uluslararası alanda başarılı olan sporcularımızla 2020 hazırlıklarımızı sürdürürken, gelecek hedeflerimizi de belirleyerek taekwondo branş tanıtımını yaygınlaştırmanın ve yeni sporcular bularak taekwondo ile tanıştırmanın yollarını arayacağız. Bizlere bu konuda öncü olan Kırklareli Efsane Spor Kulübü ve Yönetimine teşekkür ederiz.”

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol