Edirne Bahçeşehir Koleji Uğur Dündar'ı ağırladı

10 Ekim Çarşamba günü Edirne Koleji Sayın Uğur Dündar'ı konuk etti. Okulun çok amaçlı salonunda düzenlenen "Gıda Terörü" içerikli söyleşide öğrenciler hem Uğur Dündar'ı dinleme fırsatı buldu hem de yönelttikleri sorularla konu hakkında geniş çaplı bilgiye sahip olmuş oldular.
Yılların duayen gazetecisinin konuk olarak katıldığı etkinliğe ilgi büyüktü. Trakya'nın değişik yerlerinden gelen yerel ve ulusal basın mensuplarının da katılımıyla gerçekleşen etkinlik, Dündar'ın salona izleyicilerin coşkulu alkışlarıyla girmesi ile başladı.     Etkinliğin başlangıcında heyecanları gözlerinden okunan öğrenciler Dündar'ı ve etkinliği adeta nefes almadan izledi.
Okulumuz edebiyat öğretmenleri tarafından organize edilen etkinlikte öncelikle gıda terörü hakkında kısaca bilgilendirilen öğrencilere, Dündar'ın eski programlarından kısa kesitler izletildi ve öğrencilerin gıda terörünün ne derece önemli bir durum olduğunu kavramaları sağlandı. İzlenen görüntülerin ardından sıra okulumuz ve Edirne Belediyesi Halk Sağlığı ekiplerinin geçen hafta ortaklaşa yürüttükleri Edirne'nin değişik yerlerinde gerçekleşen gıda denetimleri görüntülerinin izlenmesi ile program devam etti.
Sayın Dündar'ın da dikkatle izlediği bu titiz çalışmanın görüntüleri tüm izleyicilerin dikkatlerini adeta konferans salonunun ekranına kilitledi. Toplam altı gıda üretimi yapan işletmenin üretim koşullarının izlenmesin ardından Uğur Dündar salonu yıkan alkışlar eşliğinde sahneye çıktı.
Uzun süre sahnede kalan Dündar, hem görüntülerini değerlendirdi hem de öğrencilerin sorularını cevaplayarak kendilerini konu hakkında bilgilendirdi. Bilgilendirme sonunda kendisine günün hatırası olarak Edirne Bahçeşehir Koleji Lise Müdürü Aysun Yiğitsoy tarafından kristal bir onur ödülü takdim edildi. Edirne'de ve okulumuzda bulunmaktan çok mutlu olduğunu belirten Uğur Dündar etkinliğin sonunda son kitabı "İyi Uykular Sayın Seyirciler"i öğrencilere imzaladı. Uzun bir imza kuyruğunun oluştuğu etkinlikte öğrenciler isimlerine imzalanan kitaplarıyla evlerine dönerken, yüzlerde verimli bir etkinliğe katılmış olmanın tebessümü vardı.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol