Ece Nur ve Osman yaşamlarını birleştirdi

İlimizin tanınmış esnaflarından T.Cenan (Canan Usta)’nın oğlu Osman, Gülşen ve Metin Can çiftinin kızları Ece Nur ile dünya evine girdi. 

İlimizin tanınmış esnaflarından T.Cenan (Canan Usta)’nın oğlu Osman, Gülşen ve Metin Can çiftinin kızları Ece Nur ile dünya evine girdi. Ramazan bayramının ikinci günü olan 3 Mayıs Salı günü mutlu çift, Paşa Cafe Düğün Salonunda kına gecelerini gerçekleştirmelerinin ardından, bayramın son günü yani 4 Mayıs Çarşamba günü, muhteşem bir düğün ile hayatlarını birleştirdiler. Esnaf Sanatkarlar Düğün Salonu’ndan düzenlenen düğün törenine, çiftin aileleri, akrabaları, dostları, yakınları ve tüm sevenleri katılım gösterdi. Yoğun katılımın olduğu düğünde uzun bir takı kuyruğu oluştu. Düğüne ayrıca; AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, İl Başkanı Alper Çiler, Merkez İlçe Başkanı Can Cafer Toklucu, Kaynarca Belediye Başkanı Serdar Türker gibi tanınmış simalar da iştirak ettiler. Alkışlar eşliğinde ilk dansını eden çift, daha sonra düğün pastasını kestiler. İlk olarak kapıda takıları kabul eden Ece Nur ve Osman çifti, daha sonra düğün salonunda da hem tebrikleri, hem de çam sakızı çoban armağanı takıları kabul ettiler. Ardından hareketli müzik eşliğinde mutluluklarını davetlilerle paylaşan çift, gecenin geç saatlerine kadar eğlendiler. Bizler de gazetemiz olarak çifti tebrik ediyor, bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz. (F.Kurtbayram)

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. Harika önemli bir haber ya şimdi nasıl bu haberi geç okuduk diye merak ediyoruz. Gereksiz haber yapmayın kardeşim. Düzgün güncel haberler verin. Değerinizi düşürüyorsunuz.