“ESAS 39 BURDA AVM” Lüleburgazlılarla buluştu

Esas 39 Burda AVM, birbirinden ayrıcalıklı sunumları ve hizmet anlayışı ile Lüleburgazlıları yepyeni bir dünyaya davet ediyor…

Esas 39 Burda AVM, dün saat 12.00’de gerçekleştirilen görkemli törenle kapılarını açtı ve Lüleburgazlılar’ın hizmetine girdi. Açılış Törenine Esas Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Kamışlı, CHP Kırklareli Milletvekili Turabi Kayan, Lüleburgaz Kaymakamı Mustafa Kaya, Belediye Başkanı Emin Halebak, Garnizon Komutanı Albay Yavuz Bali, İlçe Sağlık Müdürü Önder Porsuk, LTSO Başkanı İlhami Cebelli ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Lüleburgaz Köy ve Mahalle İdareleri Muhtarlar Derneği Başkanı Yavuz İşçioğlu. Lüleburgaz Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Fahri Özkan, Kristal İş Sendikası Genel Başkanı Bilal Çetintaş, Trakya Şube Başkanı Ufuk Yaratan ve çok sayıda davetli katıldı.
Açılış töreninden önce Lüleburgaz Belediyesi Kadın Trampet Takımı bir gösteri yaparken davetlilere kokteyl ikramında bulunuldu.
Açılışta ilk konuşmayı Esas Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Kamışlı yaptı. Erhan Kamışlı yaptığı konuşmada şunları söyledi; “Esas Gayrimenkul olarak Anadolu’da AVM’si olmayan tüm illeri yeni “Alışveriş ve Yaşam Merkezi”ne kavuşturmayı ve sadece alışveriş yapılan klasik alanlar yerine sosyal yaşam alanları yaratmayı hedefliyoruz. Bu yaşam alanını sunmanın yanı sıra Lüleburgaz’da 1200 kişiye istihdam sağlamaya aracılık etmenin de mutluluğunu yaşıyoruz.
Esas Gayrimenkul olarak yeni yatırım fırsatlarını takip etmeye devam edecek ve hedeflerimiz doğrultusundaki çalışmalarımızla hız kesmeden ilerleyeceğiz. Global markaları ve bowling salonunu ilk kez Lüleburgaz’a getirecek olan Esas 39 Burda AVM, ilkleri sunarken, 600 araç kapasiteli otoparkı, 28.000 m2 kiralanabilir alanı, 1.600 m2 eğlence alanı, 1.200 m2 hipermarket alanı, 1.000 m2 yemek alanı, 100 mağaza ve 6 salonlu sineması ile hizmete hazır mağazalarıyla ziyaretçilerine yepyeni bir alışveriş ve eğlence deneyimi sunacak. Esas Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Esas39 Burda AVM, modaya yön veren markaları, her damak zevkine hitap eden geniş lezzet seçenekleri, keyifli sohbetlere ev sahipliği yapacak kafeleri, eğlenceli etkinlikleriyle 19 Nisan’da Lüleburgazlılar ile buluştu. Trakya bölgesine ilkleri sunmaya hazır, global markaları ilk kez Lüleburgaz’a getirecek olan Esas 39 Burda AVM, 500 araç kapasiteli otoparkı ve hizmete hazır mağazaları ile ziyaretçilerine yepyeni bir alışveriş ve eğlence deneyimi sunuyor.
Mimari konsepti, önde gelen markaları, farklı alışveriş ve eğlence anlayışı, profesyonel yönetim anlayışı ile şehrin ayrıcalıklı yeni yaşam merkezi Esas 39 Burda AVM, Trakya bölgesini yenilikler ile buluşturacak.” Dedi.
Erhan Kamışlı’nın ardından bir konuşma yapan Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak; “Günümüzde insanların yüzde 70’i şehirlerde yüzde 30 u köylerde yaşıyor. Bu önümüzdeki yıllarda daha da artacak. Bu nedenle Lüleburgaz’a yapılan bu yatırımlar daha da önem kazanıyor. Lüleburgaz hem şehir konforunu hem de köy rahatlığını sunan bir kent. Bu şekilde de ön plana çıkmaya devam edecek. Yatırımcılarımızda bunun farkına vararak tercihini Lüleburgaz’dan yana kullandı. Kendilerine çok teşekkür ediyorum” dedi.
Emin Halebak’ın konuşmasının ardından “Dans Eden Kemancı” olarak bilinen Keman Virtiözü Canan Anderson yarım saatlik bir gösteri sundu. Hem tek başında hem de dansçıları ile çeşit gösteri yapan Canan Anderson açılışa renk kattı.
Keman Konserinin ardından protokol ve davetlilerin katılımı ile Esas Burda 39 AVM’nin açılışı yapıldı. Açılışın ardından Lüleburgaz Kaymakamı Mustafa Kaya, Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak ve Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İlhami Cebelli’nin başını çektiği Lüleburgaz Protokolü AVM’nin içini gezdi.
Esas Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Esas 39 Burda AVM, modaya yön veren markaları, her damak zevkine hitap eden geniş lezzet seçenekleri, keyifli sohbetlere ev sahipliği yapacak kafeleri, eğlenceli etkinlikleriyle 19 Nisan 2018 Perşembe günü Lüleburgazlılar’la buluştu. Trakya Bölgesine ilkleri sunmaya hazır, global markaları ilk kez Lüleburgaz’a getirecek olan Esas 39 Burda AVM, 500 araç kapasiteli otoparkı ve hizmete hazır mağazaları ile ziyaretçilerine yepyeni bir alışveriş ve eğlence deneyimi sunuyor.
Mimari konsepti, önde gelen markaları, farklı alışveriş ve eğlence anlayışı, profesyonel yönetim anlayışı ile şehrin ayrıcalıklı yeni yaşam merkezi Esas 39 Burda AVM, Trakya Bölgesini yenilikler ile buluşturacak.
Açılışın yapıldığı gün protokol için 11.00’da halk içinde 14.00’te kokteyl düzenlendi. Alışveriş ve satışlarda saat 14.00’te başladı.
Esas 39 Burda AVM, modaya yön veren markaları, her damak zevkine hitap eden geniş lezzet seçenekleri, keyifli sohbetlere ev sahipliği yapacak kafeleri, eğlenceli etkinlikleriyle ziyaretçilerini bekliyor.
Esas 39 burda AVM’de yer alan Anchor Mağazalar
LCW, Koton, Defacto, Gencallar, Migros, Flo, Tezken, Mavi, E-bebek, Teknosa, Cınemasol, Playland, Starbucks.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol