EMITT Fuarı sona erdi

Dünyanın en büyük 5 turizm fuarından birisi olarak gösterilen ve bu yıl 23’üncü kez kapılarını ziyaretçilere açan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) 3 Şubat Pazar (dün) sona erdi. İlimizi temsilen Vize Belediyesi’nin katılım sağladığı fuar, 3 gün boyunca hem Türkiye’den hem de dünyadan sektör profesyonellerini ve binlerce katılımcıyı ağırladı.

Vize Belediyesi, Türkiye ve Dünya turizminin yer alacağı EMITT Turizm Fuarı’na katılarak Kırklareli’ni ve Vize’yi Türkiye ve Dünya sektörü profesyonellerine tanıttı. 31 Ocak- 3 Şubat tarihleri arasında TÜYAP Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilen EMITT Fuarı, ziyaretçi akınına uğradı. EMITT Fuarı her yıl olduğu gibi bu yıl da renkli görüntülere sahne oldu. Turizm sektörüne ışık tutan EMITT Fuarı'na dünyanın dört bir yanından katılım sağlanırken, Vize Belediyesi, de fuarda 4 gün boyunca tanıtım çalışmaları yürüttü.
“Vizemizi Türkiye ve Dünya turizm sektörü profesyonellerine tanıttık”
Kültür ve Turizm Bakanlığı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, TOBB, meslek odaları, çeşitli dernek ve vakıfların destek verdiği, 23. EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarına ilimizden de önemli isimler katılım gösterdi. Vize Belediye Başkanı Sedat Balkı etkinlik hakkında konuşarak; “Bu büyük organizasyonda, Sakin Şehir (Cittaslow) Vize İlçesi olarak 12 nolu salonda, Vize’mizin turizm değerlerini, tarihini, kültürünü, doğasını ve gastronomi özelliklerini Türkiye ve Dünya turizm sektörü profesyonellerine tanıttık. Fuar alanında Vize Belediye standında İlçemizin tarihi yerlerini tanıtan iki dile çevrilmiş tanıtım kitabı, tarih-turizm özelliklerini anlatan broşürler, sempozyum kitapları, ıhlamur sabunu, ıhlamur kolonyası ve çeşitli yerel tatlar ziyaretçilere tanıtıldı” dedi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol