EMITT Fuarı başlıyor

Dünyanın en büyük dört turizm fuarından biri olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) 31 Ocak'ta başlıyor. 31 Ocak-03 Şubat 2019 tarihleri arasında TÜYAP‘ta düzenlenecek fuara ilimizden de temsilciler katılım sağlayacak.

Vize Belediyesi, Dünya turizminin profesyonellerinin yer alacağı EMITT Turizm Fuarı’na katılarak Kırklareli’ni ve Vize’yi Türkiye ve Dünyaya tanıtacak.Kültür ve Turizm Bakanlığı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, TOBB, meslek odaları, çeşitli dernek ve vakıfların destek verdiği, 23. EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı, 31 Ocak-03 Şubat tarihleri arasında TÜYAP‘ta gerçekleşecek.
Vize 12 nolu salonda
Vize Belediye Başkanı Sedat Balkı fuarla ilgili yaptığı açıklamada; “Bu büyük organizasyonda, Sakin Şehir (Cittaslow) Vize İlçesi olarak 12 nolu salonda, Vize’mizin turizm değerlerini, tarihini, kültürünü, doğasını ve gastronomi özelliklerini Türkiye ve Dünya turizm sektörü profesyonellerine tanıtacağız” dedi.
Bir gün profesyonellere iki gün misafirlere açık
olacak
Fuarda açılacak Vize standına katılımcıları davet eden Başkan Balkı, “Fuarın ilk iki günü 31 Ocak -1 Şubat 2019 tarihlerinde turizm profesyonellerine, son iki günü ise 02-03 Şubat 2019 tarihlerinde halka açık olacaktır. Fuar alanında Vize Belediye standında İlçemizin tarihi yerlerini tanıtan iki dile çevrilmiş tanıtım kitabı, tarih-turizm özelliklerini anlatan broşürler, sempozyum kitapları, ıhlamur sabunu, ıhlamur kolonyası ve çeşitli yerel tatlar ziyaretçilere tanıtılacaktır. 31 Ocak-03 Şubat 2019 tarihleri arasında Tüyap-Beylikdüzü-İstanbul adresinde düzenlenecek olan Vize Belediyesinin de yer alacağı, Türkiye ve Dünya turizm sektörü profesyonellerini buluşturan bu büyük organizasyona tüm hemşerilerimizi ve turizm profesyonellerimizi davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol