ELOĞLU BAŞLADI EROĞLU BİTİRDİ

Kavaklı Beldesinde bir önceki Belediye başkanlığı döneminde AB projesi olarak başlatılan ve yılan hikayesine dönen İNCİ DERESİNİN ıslah projesinin noktasını Gürel Koşdemir'in tam saha presi ile Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu koydu

Kırklareli'nin 30 mart yerel seçimlerden sonra en çok kazanan Belde Belediyeleri arasında yer alan Kavaklı'da yılan hikayesine dönen süreç sona eriyor.
Kavaklı Belde Belediye Başkanlığının bir önceki dönemde AB Projesi olarak başlatılan ve günümüze kadar OLDU - OLACAK ikilemi ile taşınan İNCİ DERESİNİN ıslahı ELOĞLU'NUN elinden EROĞLU tarafından alındı.
Süre, prosedür, şartlar gibi AB'nin dayattığı yaptırımların bir çoğunu hem bir önceki belediye başkanının döneminde kaybeden yeni dönem başkanı Gürel Koşdemir, Kavaklı Halkının büyük beklentisini karşılamak için çıktığı yolda hedefine ulaştı.
DSİ tarafından yapımına başlanılan ve kısa süre sonra bitecek olan İNCİ DERESİ Kırklareli içinde büyük bir örnek olacak.
Kavaklı'da DSİ tarafından çalışmaların yapıldığı yere bir tabela koyan Kavaklı Belde Belediye Başkanı Gürel Koşdemir, ÖNADIM MEDYA GRUBU haber muhabirlerine yaptığı açıklamasında, "İnci Deresinin ıslahı ile alakalı olarak en somut adımların atılmasını sağlayan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'na teşekkürü bir borç biliyoruz. Kavaklı halkına güzel bir çalışma sonunda güzel bir yer kazandıracak.
Uzunca bir mesafede derenin ıslahı, köprülerin yapımı için DSİ ciddi bir çalışma programı başlattı. Yakında Kırklareli ve Trakya güzel bir yeşil alan kazanacak" dedi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol