“E-Belediyecilik Sistemi Projesi” tanıtıldı

İçişleri Bakanlığı ile Türkiye Belediyeler Birliğinden ilgili teknik personeller tarafından belediyelerin tek veri tabanında ortak bir altyapıda, standart yazılımlarla tüm iş ve işlem süreçlerini elektronik ortamda yapabilmeleri ve yerel hizmetlerin elektronik ortamda vatandaşa sunulmasını sağlamak için hayata geçirdiği e-Belediye Bilgi Sistemi Projesi tanıtım toplantısı Kırklareli’nde 21 belediyenin katılımı ile yapıldı. Kırklareli İl Özel İdare Cazibe Merkezi’ndeki toplantıya Kırklareli Valisi Birol Ekici, TBB Genel Sekreteri Dr. Hayri Baraçlı, Genel Sekreter Yardımcısı Ramazan Özcan Yıldırım ve İçişleri Bakanlığından yetkililer katıldı.

"E-Belediyecilik Sistemi Projesi” Toplantısı Kırklareli'nden 21 belediyenin katılımıyla başladı. Toplantının açılışına Kırklareli Valisi Birol Ekici, TBB Genel Sekreteri Dr. Hayri Baraçlı, Genel Sekreter Yardımcısı Ramazan Özcan Yıldırım ve İçişleri Bakanlığından yetkililer katıldı.
Belediyelerin ortak bir platformda buluşturulmasına imkân sağlayan, vatandaşa hizmet odaklı, “E-Belediyecilik Sistemi Projesi” Kırklareli Toplantısı; Vali Birol Ekici, Türkiye Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Dr. Sayın Hayri Baraçlı, İçişleri Bakanlığı Bilgi İşlem Genel Müdürlüğü personeli ile ilimize bağlı 21 Belediye Başkanının katılımıyla 15 Ağustos 2022 Pazartesi günü İl Özel İdaresi Fuar Salonunda gerçekleşti.
Kırklareli Valiliği ev sahipliğinde İçişleri Bakanlığı ve Türkiye Belediyeler Birliği koordinasyonunda gerçekleştirilen “E-Belediyecilik Sistemi Projesi” Kırklareli Toplantısı; Vali Birol Ekici, Türkiye Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Dr. Sayın Hayri Baraçlı’nın konuşmaları ile başladı. 
Konuşmaların ardından İçişleri Bakanlığı ile Türkiye Belediyeler Birliğinden ilgili teknik personeller tarafından belediyelerin tek veri tabanında ortak bir altyapıda, standart yazılımlarla tüm iş ve işlem süreçlerini elektronik ortamda yapabilmeleri ve yerel hizmetlerin elektronik ortamda vatandaşa sunulmasını sağlamak için hayata geçirdiği e-Belediye Bilgi Sistemi Projesi tanıtımı yapıldı. 
Sunumun ardından TBB Genel Sekreter Yrd. Ramazan Özcan Yıldırım, TBB Bilgi İşlem Müdürlüğü yetkilileri Yüksel Koçak, Hayati Kara, Yasin Avcıbaşı, İçişleri Bakanlığı Yaygınlaştırma Sorumluları Şükrü Çiçek Kemal Tosun, Sefa Bahadır Çağlar, Cem Karagöz, Rukiye Acar ile Kırklareli Üniversitesi Yazılım Mühendisi Öğretim Üyesi Bora Arslan tarafından ilimiz il, ilçe ve belde belediyelerin belediye başkanları ve başkan yardımcılarına İçişleri Bakanlığınca hizmete sunulmuş olan ve belediyelerde kullanılan idari ve mali modüller hakkında teknik bilgilendirmeler yapıldı. (H.Murat Taner)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol