Durusoy’dan önemli hatırlatma; “2 Ekim Pazartesi son gün”

Kırklareli Deftardarı Mehmet Durusoy 6736 Sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması Hakkındaki Kanun kapsamında yapılandırılan borçların 4. taksit ödemesi ile 7020 Sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına Dair Kanun kapsamında yapılandırılan borçların 2. taksit ödeme süresinin 2 Ekim 2017 Pazartesi günü sona ereceğinin hatırlattı.

Kırklareli Deftardarı Mehmet Durusoy 2 Ekim tarihine dikkat çekerek yapılandırmadan yararlanan mükelleflere önemli bir hatırlatmada bulundu. Durusoy açıklamasında şunları söyledi;
“6736 Sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması Hakkındaki Kanun kapsamında yapılandırılan borçların 4. taksit ödemesi ile 7020 Sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına Dair Kanun kapsamında yapılandırılan borçların 2. taksit ödeme süresi 2 Ekim 2017 Pazartesi günü sona erecektir. Mükelleflerimizin 7020 Sayılı Kanunla getirilen imkanlardan yararlanmaya devam edebilmeleri için ilk iki taksiti süresinde ödemeleri şarttır.
Bu nedenle, 6376 Sayılı Kanun Kapsamında yapılandırılan borçların 4. taksiti ile 7020 Sayılı Kanun kapsamında yapılandırılan borçların 2. taksit ödemelerinin 2 Ekim 2017 Pazartesi akşamına kadar ödenmesi halinde mükelleflerimizin söz konusu kanun hükümlerinden yararlanma hakları devam edecektir. Mükelleflerimize ve kamuoyuna duyurulur.” (Kırklareli Defterdarlığı)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol