“Durmak yok yola devam”

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde “Türkiye İçin İnandığın Yolda Yürü' sloganıyla başlatılan 7. Olağan Kongre Süreci kapsamında Adalet ve Kalkınma Partisi tarafından ilimizde yılın ilk
kongresi Büyükkarıştıran’da Pazar günü gerçekleştirildi. Kongrede İlyas Ekşioğlu yeniden Büyükkarıştıran Belde Başkanlığı’na seçildi.

Adalet ve Kalkınma Partisi 7.Olağan Kongre Süreci kapsamında Lüleburgaz Büyükkarıştıran Belde Kongresi pazar günü yapıldı. Yılın ilk kongresinde İlyas Ekşioğlu yeniden Büyükkarıştıran Belde Başkanlığı’na seçildi. Beldede güven tazeleyen Ekşioğlu’nu tebrik eden AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, “'Türkiye İçin İnandığın Yolda Yürü' diyerek başlattığımız Büyükkarıştıran 7. Olağan Kongre sürecimizin tüm teşkilatlarımız için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Liderimiz, Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde, 2023 hedeflerimize, daha dinamik ve daha güçlü ilerlemek için, delege seçimleri ile başlayan bu süreç; İlçeler, İl ve Büyük Kongre seçimlerimiz ile hayırlısı ile neticelenecektir. Büyükkarıştıran beldemizde güven tazeleyen İlyas Ekşioğlu başkanımızı ve yönetimini tebrik eder, Büyükkarıştıranlı hemşehrilerime sevgi ve saygılarımı sunarım.” ifadelerini kullandı.
AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler ise yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “7.Olağan Kongre Sürecimize Lüleburgaz Büyükkarıştıran belde kongremizle başladık. Rabbim, hayırlara vesile etsin inşallah. Hedef 2023, 2053 ve 2071. biz birlikte büyük bir aileyiz.”

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. çok geç durmak için 07 Ocak 2020 Salı 17:50:38

    Uçurumdan serbest düşüş halinde olan herneyse havada durup yere çakılmama mucizesi dünya yaratıla beri gerçekleşmedi!

  2. Yorumcu arkadaş Yazış üslubunuzdan "yine o yorumcu arkadaş" diyebiliyoruz artık. Kardeşim amma bileylenmişin sen iktidarın yaptıklarına yapacaklarına. Ak dese kara kara dese ak diyorsun. Bi kontrol ettir kendini doktora bence. Bu kadar kin neyin nesi ?