Dünya Gazeteciler Gününde bizleri unutmadılar

21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü dolayısıyla dün gazetemizi ziyaret eden, bizlere mesaj gönderen ve telefon eden tüm okurlarımıza, siyasilerimize, mülki idari amirlerimize, dernek ve oda başkanlarımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunarız…

21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü dolayısıyla dün gazetemize bir dizi ziyaret gerçekleştirildi. CHP Kadın Kolları Başkanlığı dün Önadım Medya Grubunun konuğu oldu ve tüm çalışanlarımızın nezdinde gazetemiz sahibi Öznur Tüzün’ün Dünya Gazeteciler Gününü kutladılar. 

CHP İl Kadın Kolları Başkanı Sevil Kaynak ve Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanı Gül Şengün, partili kadınlar ile birlikte bizleri ziyaret ettiler ve çiçek hediye ederek günümüzü kutladılar. Kendilerine tekrar teşekkürlerimizi sunuyoruz.
Kırklareli Kent Konseyi de bu anlamlı günümüzde bizleri unutmayan isimler arasındaydı. Kent Konseyi Başkanı Ali Çakır, Yürütme Kuru üyeleri Şahin Yetiş ve Ali Şakir Kuru, gazetemize gelerek, Dünya Gazeteciler Günümüzü kutladılar. Ayrıca bizlere Türk kahvesi hediye eden dostlarımıza da şükranlarımızı sunuyoruz.
Selahattin Minsolmaz, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü’nü kutladı

AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.
Selahattin Minsolmaz mesajında, “Toplumsal bilinci ve kamu yararını gözeterek, emek veren fedakârca çalışarak, gelişmeleri halkımızla paylaşma yolunda emek harcayan tüm basın mensuplarımızın ‘21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü’nü kutluyorum. “ ifadelerini kullandı.

Şeker'den 21 Ekim mesajı
21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü sebebiyle bir kutlama mesajı da Kırklareli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ali Fuat Şeker'den geldi. Önadım Medya Grubu sahibi Öznur Tüzün ve Gazetemiz Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Ferdi Kurtbayram'a ayrı ayrı tebrik mesajları gönderen Şeker; tüm çalışanlarımızın Dünya Gazeteciler Gününü kutlayarak, “Onadım ailesine başarılar diliyorum” temennilerini iletti.

“Basın, demokrasinin temel taşlarından ve vazgeçilmez unsurlarından birisidir”

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Başkanı Soner Ilık, “21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü” nedeniyle yaptığı açıklamasında basın düşünce, anlatım ve haber alma özgürlüğünün, demokrasinin temel taşlarından ve vazgeçilmez unsurlarından biri olduğunu belirterek; “Bu anlamda kurumlarla bireyler arasında veri akışını sağlayarak demokrasinin korunması için önemli bir görev üstlenmektedir. Aydınlatıcı ve yol gösterici işleviyle basın, sivil toplumun dinamizmini beslemekte, demokrasinin sağlıklı şekilde işlemesinde ve güçlenmesinde önemli rol üstlenmektedir.
Kamuoyunu bilgilendirmek adına doğru haber verme, tarafsızlık, objektiflik, özel hayata ve kişilik haklarına saygı gibi değerleri içerisinde bulunduran önemli bir mesleği icra eden gazeteci arkadaşlarımız, vatandaşın en doğal hakkı olan zamanında doğru ve eksiksiz bilgi almalarını sağlayarak milletin vicdanına ses olmaktadırlar. Toplumsal bilinci ve kamu yararını gözeterek, uzun çalışma saatlerini ve zorlu çalışma koşullarını önemsemeden basın yayın kuruluşlarında fedakârca çalışarak, gelişmeleri halkımızla paylaşma yolunda emek harcayan başta Kırklarelili Basın Mensupları olmak üzere tüm değerli basın çalışanlarının “21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü”nü kutluyor, meslek hayatlarında başarılar diliyor, ebediyete intikal edenleri rahmetle anıyorum" dedi.

Mesajları ile günümüzü kutladılar…
Dün yoğun çalışma tempoları sebebiyle, bizleri ziyaret edemeyen, ancak mesaj göndererek günümüzü de kutlamayı unutmayan isimler de vardı.
İYİ Parti Kırklareli İl Başkanlığı; “Toplumun haber alma ihtiyacını yerel ve ulusal platformda zor şartlarda fedakarca karşılayan, doğru, ilkeli ve tarafsız habercilik yapan tüm basın mensuplarının 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü'nü kutlar, sağlık, mutluluk ve başarılar dileriz” mesajını gönderdi.
ÇYDD İl Başkanı Birsen Meriç; “Ülkemizde zor koşullarda görev yapan, halkımızın yaşadığı sorunları dile getiren, dürüst, tarafsız ve yürekli tüm gazetecilerin 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü kutlu olsun” mesajını yayınlayarak günümüzü kutladı.
“Tüm basın emekçilerimizin 21 Ekim Dünya Gazeteciler gününü kutluyorum, mesleklerin de başarılar dilerim” diyen CHP İl Başkanlığının yanı sıra Kırklareli Ülkü Ocakları da; “Tüm basın çalışanlarının 21 Ekim dünya basın gününü kutlarız” mesajını yayınladı. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Bunun yanı sıra Kırklareli Mustafa Dalcalı Ortaokulu Müdürü Hidayet As telefonla, Sultan Reyhani Camii Görevlisi Mustafa Akalın bizzat ziyareti ile ve Kırklareli Final Akademi Anadolu Lisesi kurucusu Ekrem Erdinç çiçek göndererek, Tevfik Alperen Yamaner mesaj göndererek Dünya Gazeteciler Günümüzü kutladılar. Çok teşekkür ediyoruz.


Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol