Dünya Bisiklet Günü’nde Pedallar Çevrildi

3 Haziran Dünya Bisiklet Günü etkinlikleri kapsamında Kırklareli Belediye Başkanlığı  koordinesinde STK’ların ve vatandaşların katıldığı bir bisiklet turu düzenlendi. Daha temiz bir dünya teması gerçekleşen tur Dingiloğlu Parkı önünde başlayıp İstasyon Caddesi Sabahattin Ali Sokağı’nda sona erdi. 

Kırklareli Belediye Başkanlığı, kültür ve spor etkinlikleri kapsamında 3 Haziran Dünya Bisiklet Günü’nde etkinlik organize etti.
Bisiklet Turu’na Kırklareli Bisiklet Kulübü, Kırklareli Doğa Sporları Derneği, Kırklareli Istranca Gençlik Doğa Sporları Kulübü, Bisikletliler Derneği Kırklareli Şubesi ve BİS 39 topluluğu gönüllüleri bisikletleriyle yediden yetmişe katılım gösterirken, vatandaşlar da yer aldı.
Dingiloğlu Parkında başlayan tura Kırklareli Bando Müzik grubu da eşlik etti. Keyifli ve coşkulu melodileri eşliğinde hareket eden bisikletliler, Karaumur ve Hastane Caddesi ile Walldorf Caddesi üzerinden, İstasyon Caddesi Sabahattin Ali Sokağı’na kadar bisiklet sürdüler.
Sabahattin Ali Sokağında bir araya gelen bisiklet gönüllülerine bir konuşma gerçekleştiren Kırklareli Belediye Başkan Yardımcıları Burcu Bölükbaşı ve Arda Kolcular, daha temiz bir Dünya için bugün bir araya gelen Bisiklet ve Spor derneklerinin değerli başkanları ve üyelerine teşekkür ettiler. (N.Şensöz)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol