Dostlarımız bizleri unutmadı

26 yılı geride bırakan Önadım Gazetesi, 7 Kasım Çarşamba günü dostlarımızın da katılımıyla muhteşem bir kutlamayla yeni yaşını karşılamıştı. O gün aramızda bulunamayan, ancak hemen ertesi gün bizleri unutmadıklarını göstererek, Önadım’ı onurlandıran dostlarımız, dün de doğum günümüzü kutladılar. Hepsine ayrı ayrı şükranlarımızı sunuyoruz…

Doğru, objektif ve dürüst haberciliğin adresi Önadım Gazetesi 26 yılı geride bıraktığı 7 Kasım günü, kuruluş yıldönümünü “Önadım Dostları” ile birlikte kutlamış, samimi bir ortamda meslektaşlarımız ve arkadaşlarımızla yeni yaşımızı karşılamıştık.
Ancak işlerinin yoğunluğundan, çalışma hayatının temposundan ötürü aramızda bulunamayan ailemiz mensupları da oldu… İşte bu büyük ailenin fertleri, bizleri unutmadıklarını göstererek, dün gerçekleştirdikleri sürpriz kutlamalarla Önadım’ı bir kez daha onurlandırdılar.
İlk olarak dün gazetemize sürpriz bir ziyaret gerçekleştiren, Önadım Medya Grubu eski çalışanlarından Şeref Durmaz, Önadım Gazetesi’nin doğum günü sebebiyle bizlere bir pasta hediye etti. Çalışanlarımızın tam kadro katılımıyla alkışlar eşliğinde bu özel pastayı kesen Önadım Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Ferdi Kurtbayram, Durmaz’a teşekkürlerini sundu. Durmaz da tekrar Öznur Tüzün nezdinde tüm çalışanlarımızı kutlayarak, başarılarımızın devamını diledi.
Ata Kız Pansiyonu yönetiminden anlamlı ziyaret
Bir diğer kutlama ise, Kırklareli Ata Kız Konaklama Hizmetleri tarafından gerçekleştirildi. Gazetemiz sahibi Öznur Tüzün’ün de katıldığı kutlamada, Ata Kız Konaklama Hizmetleri sahibi Ercan Andaç ve pansiyon müdürü Ayşegül Kurtul nezdinde tüm yönetime bu anlamlı jestinden ötürü teşekkür etti. Tüzün; “Çok teşekkür ediyorum. Hep birlikte daha nice nice yıllara. Kırklareli Üniversitesi şehrimizin geleceği. Sizler de üniversite gençliğine hizmet veriyorsunuz. Bu anlamda ayrıca şehrimiz adına sizlere teşekkür ediyorum. Çünkü konaklama üniversite öğrencilerinin en büyük problemlerinden bir tanesi. Bu hizmeti en iyi şartlarda verdiğinize zaten ben yürekten inanıyorum. İnşallah el ele büyüyerek yolumuza devam edeceğiz” dedi. Daha sonra Ata Kız Pansiyonunun, bizlere ikram ettiği pastayı kesen Tüzün, tekrar Önadım dostlarına şükranlarını sundu.
Mesajlarıyla bizleri onurlandırdılar
Bu arada dün de gün boyunca dostlarımızdan gelen mesaj ve telefonlar da tıpkı geçtiğimiz günde olduğu gibi devam etti. AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz yayınladığı mesajında; “Önadım Gazetenizin 27. yılına girmesi nedeniyle, başta Öznur Tüzün olmak üzere tüm çalışanlarınızı kutluyor, bundan sonraki yayın hayatınızda başarılar diliyorum” dedi.
Kırklareli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Fuat Şeker ise mesajında; “Önadımın 27. yılı kutlu olsun. İnşallah nice yıllara” dileklerini sundu.
Tüm Önadım dostlarına ve okuyucularımıza tekrar sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol