Dört gazinin ismi daha sokaklara verildi

Kırklareli Belediye Meclisi, bazı sokaklara vatani görevini yaparken gazi olanların isimlerini verdi.

Kırklareli Belediye Meclisi, Eylül ayı toplantısında dört sokağın isminin daha değiştirilmesine karar verdi. İmar ve Çeşitli İşler Komisyonu’nun gündemindeki gazilerin isimlerinin uygun görülen sokaklara verilmesi teklifi kapsamında hazırladığı rapor doğrultusunda dört sokağın daha ismi değiştirildi.

Vatani görevlerini yerine getirirken yaralanıp uzuvlarını yitiren, üstün cesaret, feragat ve beratı sahibi gazilerimizi onurlandırmak maksadıyla, ikamet ettikleri sokaklara veya uygun değil ise ikamet ettikleri adrese en yakın sokaklara isimlerinin verilmesi talebi kapsamında İmar ve Çeşitli İşler Komisyonu rapor hazırladı. Hazırlanan rapor Meclis’te yapılan oylama ile kabul edildi.
Oylama ile Cumhuriyet Mahallesi'nde; “92.Sokak” isminin gazilerimizi onurlandırmak maksadıyla “Gazi Astsubay Ahmet İlhan Coşkunvardar Sokak”, İstasyon Mahallesi'nde; “1122.Sokak.” isminin “Gazi Astsubay Kazım İlhan Sokak”, Karacaibrahim Mahallesi'nde; “69l. Sokak” isminin “Gazi Astsubay Rumi Akkaş Sokak”, Karakaş Mahallesi'nde; “Neşe Sokak” isminin “Gazi Piyade Uzman Çavuş Sezer Özdere Sokak” olarak isimlendirilmesi uygun görüldü.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol