Dönmezer, “Niye” isimli şarkısı ile her yerde

Kırklarelili başarılı sanatçımız Gökhan Dönmezer’in, rock tarzında bestelediği ‘’Niye’’ adlı ilk tekli çalışması Kınay Production etiketiyle tüm dijital platformlarda yerini aldı.

Müzik listelerinde hızla yükselen Gökhan Dönmezer, her şarkısında kitlesini artırmayı hedeflerken “Niye” adlı şarkısında dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. “Niye” şarkısı ile iyi bir çıkış yakalayan sanatçı, rock müzik tarzını koruyarak birçok eserini dinleyenlerle buluşturacak. Besteleriyle rock müziği dinlemeyenleri bile, adından söz ettireceğini ifade eden başarılı rock yıldızı ‘’Niye’’ şarkısının klip çalışmalarına şimdiden başladı.
Babamın Şiirlerini Şarkı Yaptım!
Dönmezer, sözü ve bestesi kendisine ait olan ‘’Niye’’ şarkısının temasında, dünyadaki varlığımız konusunda dinleyicileri farklı diyarlara götürüyor. Sayısız bestesi olan Gökhan Dönmezer; gerçek yaşamın şarkılara çok güzel konu olduğunu ifade etti. Babasının şiirlerini müziğinin tınısıyla birleştiren genç sanatçı, dünyada, bir rock yıldızı olarak isminden söz ettirmek istiyor.
Genç sanatçı, “Rock seven de, pop seven de diğer tarzları sevenler de, güzel ve kaliteli olan her şeyi dinleyebilmeli’’ diyerek müziğe bakış açısını anlattı. “Niye” şarkısından hemen sonra ikinci şarkısının stüdyo kayıtlarını tamamlayan Dönmezer, yine sözü ve bestesi kendisine ait olan iddialı şarkısıyla dinleyenlerini şaşırtacak.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol