Dolandırıcılara Suçüstü!

Kırklareli İl Emniyet Müdürlüğü Yan-kesicilik Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri başarılı bir operasyonun daha altına imza attı.

Son yıllarda en çok kullanılan telefon dolandırıcıları bu kez baltayı taş çarptı ve Kırklareli İl Emniyet Müdürlüğü Yankesicilik Dolandırıcılık Büro Amirliği ekiplerine yakalandı.
Konuyla ilgili Kırklareli İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verdi: “28.07.2021 günü kendilerini polis savcı olarak tanıtan şüphelilerce İstasyon Mahallesinde ikamet eden yaşlı bir çiftin 150 Euro, 4300 Amerikan Doları,38.000 TL,15 adet çeyrek altın,12 adet tam altın,2 adet yarım altın,2 adet bilezik ve 1adet gram altınının alınması olayını gerçekleştirdiği tespit edilen M.K (37) nın yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalarda, şahsın 24.11.2021 günü İstanbul/Bağcılar ilçesinde olduğunun tespit edilmesi üzerine yakalanarak gözaltına alındığı ve Kırklareli'ne getirildiği, sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine teslim edildiği bilgisi edinilmiştir.
23.11.2021 günü Kırklareli merkez Karakaş Mahallesinde yaşayan 88 yaşındaki İ.S isimli yaşlı bir şahsın Telefon Dolandırıcılığına maruz kalabileceğini öğrenen Yankesicilik Dolandırıcılık Büro Amirliği’nde görevli polisler, vatandaşımızın ikamet adresine dolandırıcılardan önce gidip, para dolu gibi hazırladıkları gazete kağıdı dolu çantayla dolandırıcıların gelmesini bekledi.
Bir süre sonra telefonla görüşme halinde, dolandırıcılık mağdurunun apartmanına giriş yapan İ.H.T (25) isimli şüpheliyi, içine para ve ziynet eşyası olduğu izlenimi verilen çantayı alıp apartmandan çıkacağı esnada suçüstü yakaladı.
Yakalanan şüphelinin, nitelikli dolandırıcılık suçundan çıkarıldığı adli mercilerce tutuklanarak cezaevine teslim edildiği öğrenildi” dedi. (E.Yıldırım)

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. küçükden büyüğe sırayla 29 Kasım 2021 Pazartesi 13:27:27

    Bugün küçükbaş dolandırıcılar yarınsa büyükbaş dolandırıcılar derdest edilip hakim karşısına çıkarılacaklardır bu kaçınılmaz...

  2. 2 B SINIFINDAN DERDEST ADLI ŞİİRİNİ OKUYAN YALÇIN KÜÇÜK ARKADAŞIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ. OTURABİLİRSİN KÜÇÜK YALÇIN KÜÇÜK... FISSS...