Doğuş Tıp Merkezi faaliyete geçti

Kırklareli Özel Doğuş Tıp Merkezi, uzun bir bekleyişin ardından
kapılarını 17 Eylül Pazartesi günü vatandaşlara açtı. Şimdilik 5 poliklinik ile hizmet veren merkezde Kırklarelililerin yakından tanıdığı ve rağbet ettiği popüler doktorlar hasta kabulüne başladı.

Kırklarelililerin uzun zamandır açılmasını beklediği Doğuş Tıp Merkezi, tanınmış hekimlerden oluşan kadrosuyla Pazartesi günü hasta kabulüne başladı. İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Murat Tek, Kardiyoloji Uzmanı Dr. Cem Ermeydan, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Argun Turan. Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Kürşat Önder ve Genel Cerrah Necat Solaklar’ın muayene kabul yaptığı merkezde, çok sayıda sağlık personeli ve yardımcı personel de çalışıyor.
Doğuş Tıp Merkezi’nde; ayakta muayene, kişisel sağlık taraması (check up), labaratuar hizmetleri, radyoloji hizmetleri (röntgen), işe giriş muayenesi ve diyetisyen hizmetleri gibi çok sayıda birim mevcut. Kırklareli’nde birçok vatandaşın branşına göre yoğun şekilde tercih ettiği doktorların ortaklığında kurulan tıp merkezi hizmetleri ile ilgili olarak şu açıklamayı yaptı:
Etkin sağlık hizmeti
“Ulusal ve uluslar arası standartlar ve gelişmeler doğrultusunda, etkin sağlık hizmeti üretmek, hizmet kalitemizi ve kalite sistemimizi sürekli iyileştirmek, çalışan bilincini arttırarak hasta ve çalışan güvenliği ile birlikte memnuniyetini arttırmaktır. Başta insanlar olmak üzere tüm canlıların her nerede olursa olsun temiz bir çevrede, sağlıklı bir yaşam sürdürmesi gerektiğine inanıyoruz. En temel amacımız, insanlarımızın sağlıklarını kazanması adına yapılması gereken tüm çalışmaları en hassas şekilde yaparken, çevreye ve dünyaya olan sorumluluğumuzu da unutmayarak, genç ve dinamik kadromuz ile son hızla yolumuza devam etmektir.”
Güvenli ve sağlıklı bir çalışma ortamı
Benimsemiş oldukları İş Sağlığı ve Güvenliği Politikası’nın, insana ve içinde yaşadığı çevreye duyulan saygıya dayandığını belirten Doğuş Tıp Merkezi; “Faaliyet gösterdiğimiz her alanda İş Sağlığı ve Güvenliği (İSG) uygulamaları birinci önceliklidir.
Güvenli ve sağlıklı bir çalışma ortamı temin etmek üzere, herkes kendi yetki sınırları içinde gerekeni yapmakla yükümlüdür. En önemli hedeflerimizden biri de, tüm çalışanlarımızı, hastalarımızı ve içinde bulunduğumuz çevreyi işkolumuzun olası risklerine karşı korumaktır” ifadesinde bulundu. Doğuş Tıp Merkezi açıklamasının sonunda şunları söyledi:
5 poliklinik ile hizmette
“Kırklareli’nde sağlık hizmetini özel kuruluşlardan almak isteyen vatandaşımız son 10 yılda çok artış gösterdi. Ancak çoğu kişi bunun için Lüleburgaz ve Edirne’deki hastanelere gitmek zorunda kalıyordu. Bu sirkülasyonu da en başta, çocuk sağlığı, kadın doğum, dahiliye ve kalp poliklinikleri oluşturuyordu. Uzun ve bürokratik bir sürecin ardından merkezimizi vatandaşımızın hizmetine sunduk. En çok ihtiyaç duyulan polikliniklere Genel Cerrahi’yi de ekleyerek faaliyetimize başladık.”

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol