Doğum gününde gelen sürpriz evlilik teklifi

Önadım Medya Grubu bünyesinde çalışan Gülben Esra Gökçen doğum gününde sürpriz evlilik teklifiyle hayatında önemli bir eşik noktasını atladı. Eski üyelerimizden Sercan Dönmez'in sürpriz evlilik teklifi ile doğum günündeki mutluluğunu ikiye katlayan Gökçen, Cumhuriyet Caddesi'nde pankartlı meşaleli teklif karşısında şaşkınlığını gizleyemedi. Çevreden geçenlerinde merakla izlediği evlilik teklifinde           önceden hazırlanan gruba keman da eşlik etti.

Önadım Medya Grubu bünyesinde görev yapan Gülben Esra Gökçen, doğum gününde bir de sürpriz evlilik teklifi aldı. Eski üyelerimizden Sercan Dönmez'in sürpriz teklifi ile hayatlarını birleştiren çift, Cumhuriyet Caddesi'nde gerçekleşen teklife çevreden geçen vatandaşlar da katılınca ortaya renkli tablolar çıktı. Meşale ve pankart ile gelen evlilik teklifinin ardından gelen ilk söz evet oldu.
"Benimle evlenir misin Gülben"
13 Mayıs Salı günü Cumhuriyet Caddesi'nde yanan meşaleler ile beklemediği anda evlilik teklifi ile karşılaşan Gülben Esra Gökçen, evlilik teklifi ile gelen yüzüğü parmağına takıp teklifi kabul etti. "Benimle evlenir misin Gülben?" yazılı pankart, meşale, gül yaprakları ve keman ile süslenen teklifi görenler de merakla bu organizasyona ortak oldu. Alkışlarıyla katıldıkları evlilik teklifinin ardından ilk hediye de pastaneden geldi. Sürpriz evlilik teklifini görüp "Gençlerin mutluluğuna bizden küçük bir hediye" diyerek pasta ikram ettiler. Pastanın mumlarını beraber üfleyen çift ise, birlikte ilk dileklerini tuttu. Bizlerde Önadım Medya Grubu olarak çifte ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol