Doğu Mahallesi Geleneği Sürdürüyor

Kırklareli Merkez Doğu Mahallesi Muhtarlığı, Muhtar Arzu Yıldırım önderliğinde geleneksel kahvaltı buluşmalarına bu yılda devam etti. 

Pandemi süresi boyunca bu programları ertelediklerini söyleyen Yıldırım ancak sürecin hafiflemesini fırsat bilerek yeniden bir arya geldiklerini ifade etti.
Doğu Mahallesi'nde doğup büyüyen ve yıllar sonra geleneksel olarak bir araya gelen mahalle sakinleri, unutulmayan komşuluk ve dayanışma geleneğini devam ettirmek amacıyla anlamlı ve keyifli bir gün geçirdiler.
Kırklareli Belediye Başkan Yardımcısı Burcu Bölükbaşı, Kırklareli Doğu Mahallesi sakinlerinin düzenlemiş olduğu kahvaltı etkinliğine katılım sağladı.

Doğu Mahallesi Muhtarı Arzu Savaş Yıldırım, Burcu Bölükbaşı'na katılımı ve katkıları için mahalle sakinleri adına teşekkürlerini sunarak, Kırklareli Belediye Başkanı Sayın Mehmet Siyam Kesimoğlu'na selam ve saygılarını iletti.
Vatandaşların pandemi sürecinden dolayı uzun bir süre evlerinde kapanmak zorunda olduğunu söyleyen Yıldırım: “Bugün bir nevi hasret gidermiş olduk. Bizler pandemi sürecinde vatandaşlarımızın yanında olmaya çalıştık. Zorlu bir süreçti! Onlar evlerinde kaldılar ve iletişim konusunda sıkıntı yaşadılar. Bugünü bir fırsat bilerek kahvaltı organize ettik. Pandemi öncesinde bunu geleneksel bir hale getirmiştik. Bu geleneği sürdürmek istiyoruz” dedi. (E. Yıldırım)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol