Doğu Mahallesi çok şanslı

Doğu Mahallesi Muhtarı Arzu Yıldırım, bayanlara yönelik faaliyetlerini sürdürüyor. 28 Mayıs 2016 Cumartesi günü DSİ Tesislerinde Anneler Günü pikniği düzenlendi. Yaşanan terör olayları ve son haftalarda etkisini gösteren yağmurlar nedeni ile bu yıl üçüncüsü düzenlenen Anneler Günü pikniği birkaç kez ertelenerek 28 Mayıs Cumartesi gününe alındı. Sabah saat 10.30 başlayan piknik, 17.00'a kadar devam etti. Genci yaşlısı pek çok vatandaşın katılım gösterdi pikniğe, Kız Öğrenci Yurtları'nın ve pansiyonların da ilgisi yoğun olurken, aile ortamında gerçekleşen piknik renkli görüntülere sahne oldu. Özellikle gençlerin, oldukça ilgi gösterdiği pikniğe CHP Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu, İl Başkanı Ünal Başkur, Merkez İlçe Başkanı Gürcan Gültekin, İl Genel Meclis Üyesi Seyhan Delioğlu, ve bazı muhtarlar katılım gösterirken, Gündoğdu'nun vatandaşlarla olan sıcak diyaloğu ve piknikçilerle söylediği şarkılar da renkli görüntülere sahne oldu.
Gündoğdu neler söyledi?
Tek tek tüm masaları dolaşan ve kimseyi es geçmeyen Gündoğdu, gazetemiz haber muhabirlerine piknik ile ilgili yaptığı kısa açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Arzu kardeşimin düzenlemiş olduğu piknikteyiz. Hemşerilerimizle birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ben bu anlamda sevgili muhtarımıza, sevgili Arzu kardeşimize bir kez daha teşekkür ediyorum. Sosyal aktivitelerin bu adar güzel, geniş olduğu bir dönemde kültürel faaliyetleri de arttırarak aile duygusunu geliştirdiğini görüyorum. En azından beş dönem muhtar olur diyorum bundan sonra.
"Hemşerilerimizle beraber bir kez daha birlikte olma fırsatını tadacağız"
Bugün burada olmaktan gerçekten çok mutlu oldum. Tek tek bütün masalarımızı gezdik. Hem kadın kollarımızla, il yönetimimiz, ilçe yönetimimiz, İl Genel Meclis Üyelerimiz, İl Başkanımız, İlçe Başkanımızla beraberdik zaten. Bir kez daha ben hemşerilerimizle beraber olmaktan da çok mutlu oldum arkadaşlar. Piknik gerçekten güzel. Zannediyorum katılım daha da artacak gün boyu. Eğer akşamüstüne kadar işlerimizi halledebilirsek tekrar buraya geleceğiz. Muhtarımla da, hemşerilerimle de beraber olma fırsatını bir kez daha tadacağız." Diyerek sözü Doğu Mahallesi Muhtarı Arzu Yıldırım'a bıraktı.
"Bu yıl eğlenceyi iptal ettik"
Yıldırım; "Bu yıl üçüncüsünü düzenlediğimiz Doğu Mahallesi Anneler Günü Pikniğimizi gerçekleştiriyoruz. Sabah on buçukta geldik Doğu Mahallesi sakinlerimizle beraber. Saat 18.00'a kadar devam edecek programımız. Daha önceki yıllardaki yıllarda eğlence de yapıyorduk ama maalesef şehitlerimiz olduğu için bu yıl eğlenceyi iptal ettik. Sakin, doğa ile iç içe bir piknik düzenledik. Mahallemiz kaynaşsın, kucaklaşsın diye getirdik Devlet Su İşleri Tesisleri'ne. Az önce Sayın Milletvekilimiz Vecdi Gündoğdu, İl Başkanı, İlçe Başkanı da katıldılar sağolsunlar. Katılımlar gün boyu artacak. Sayın Valimiz de katılmak istedi fakat programı nedeni ile Vekil Vali olarak Erdoğan Beypınar'ın geleceğini iletti. Katılım güzel, her zamanki gibi. Bugün hava da güzel şansımıza. Sağolsun Önadım Medya Grubu bu konuda bana çok destekçi. Her zaman yanımızdalar. Hepinize teşekkür ediyorum. Sponsorlarımız da var, onlara da teşekkür ediyorum.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol